Al treilea caz de COVID-19 la Ministerul Sănătății! Angajatul este ușor asimptomatic

Alexandru Năstase   
în HotNews
13/09/2020, 13:30
Al treilea caz de COVID-19 la Ministerul Sănătății! Angajatul este ușor asimptomatic GALERIE FOTO
Trei angajați au coronavirus la Ministerul Sănătății. Sursa foto - EDUARD vINATORU / MEDIAFAX FOTO

Al treilea caz de COVID-19 la Ministerul Sănătății a fost deja confirmat de instituție. Discutăm, de data aceasta, despre o persoană care a fost contact direct cu cazul depistat pozitiv în data de 11 septembrie.

„Angajatul Ministerului Sănătăţii este uşor asimptomatic şi se afla în izolare, urmând a fi transportat la o unitate de boli infecţioase pentru evaluare.

DSP Bucureşti a iniţiat ancheta epidemiologică”, au adăugat reprezentanţii Ministerului Sănătății despre această a treia situație.

Al treilea angajat cu coronavirus la Ministerul Sănătății!

Vă readucem aminte că a confirmat în urmă cu doar 24 de ore că a identificat un alt caz de infectare cu noul coronavirus în rândul angajaţilor.

De data aceasta a fost vorba despre o persoană asimptomatică, o persoană aflată deja în izolare. Instituţia menţionează că acest caz nu are legătură cu primul caz de COVID-19.

„Şi în acest caz, DSP Bucureşti va demara ancheta epidemiologica, în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Ministerul Sănătăţii ia măsurile necesare pentru dezinfectarea/ igienizarea spaţiilor de birouri”, mai arată reprezentanţii Ministerului Sănătăţii, într-un anunţ de presă.

De remarcat că spaţiile de lucru din clădirea centrală a MS vor fi dezinfectate şi igienizate. “Un angajat al Ministerului Sanatatii a fost depistat pozitiv la testul RT- PCR, pentru SARS-CoV-2.

Este vorba despre o persoana care prezinta simptomatologie usoara si care se afla, in prezent, in izolare, urmand a fi internata intr-o unitate sanitara de boli infectioase”, a transmis inițial Ministerul Sanatatii.

 

 

 

Închide ×