Al treilea caz de infectare cu virusul Zika, confirmat în România

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
28/07/2016, 14:30
Al treilea caz de infectare cu virusul Zika, confirmat în România

Ministerul Sănătăţii a confirmat un al treilea caz de infectare cu virusul Zika în România. Este vorba de un bărbat de 36 de ani din Cluj Napoca.  Ieri, Ministerul Sănătăţii a primit confirmarea existenţei unui al treilea caz de infectare cu virus Zika a unui cetăţean român în afara ţării.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 36 ani, care locuieşte la Cluj-Napoca şi a călătorit în Republica Dominicană – zonă activă de transmitere a virusului Zika – în perioada 06 iulie – 13 iulie.

A urmat un alt sejur în SUA în perioada 13 iulie – 20 iulie. Bărbatul a sosit în România în data de 21 iulie. O zi mai târziu, pe 22 iulie, s-a prezentat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Cluj-Napoca cu simptome de febră şi erupţie tegumentară generalizată.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a transferat pe Alexandru Stan. “Am zis că-l iau împrumut o săptămână şi îl trimit înapoi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×