Fotbal international

Al Wasl-Al Dhafra 2-1, a treia victorie consecutivă pentru Reghecampf în Emiratele Arabe Unite

30.03.2019 | 18:39
Al WaslAl Dhafra 21 a treia victorie consecutiva pentru Reghecampf in Emiratele Arabe Unite

Al Wasl – Al Dhafra 2-1 reprezintă a treia victorie consecutivă pentru Laurențiu Reghecampf în campionatul Emiratelor Arabe Unite, în cadrul etapei a 18-a. Este o perioadă bună pentru antrenorul român, care are patru succese în ultimele cinci etape, iar echipa sa, Al Wasl, se află acum la mijlocul clasamentului, dar fără perspective de a putea urca prea mult.

Al Wasl – Al Dhafra, al treilea succes consecutiv pentru echipa lui Laurențiu Reghecampf

Al Wasl se află exact la mijlocul ierarhiei, locul 7 din 14 echipe, cu 23 de puncte, trecând cu un loc înaintea formației pe care tocmai a depășit-o cu 2-1, Al Dhafra, dar ocupanta poziției a șasea, Banyas, are șapte lungimi peste trupa lui Laurențiu Reghecampf. Această serie excelentă, concretizată prin obținerea a nouă puncte consecutiv și a 12 puncte din 15 posibile a permis lui Al Wasl să iasă definitiv din zona periculoasă a clasamentului.

Echipa lui Reghe a condus meciul de la bun început, făcând o primă repriză excelentă, perioadă în care a și reușit să marcheze ambele goluri. Și în a doua repriză tot Al Wasl a controlat întâlnirea, însă nu a mai marcat și, mai mult, a trăit periculos ultimele minute ale partidei, după ce oaspeții au redus din handicap și au forțat egalarea.

Al Wasl - Al Dhafra. Reghe este la a treia victorie consecutivă
Al Wasl – Al Dhafra. Reghe este la a treia victorie consecutivă

Reghe are patru brazilieni sub comandă

La Al Wasl Laurențiu Reghecampf are în lot cinci străini, patru fiind brazilieni și un ghanez. Trei dintre brazilieni au fost titulari, alături de ghanez și creativitatea sud-americană a fost decisivă. Mai mult, Fabio Lima, sunt doi jucători cu acest nume Lima în echipă, este cel care a majorat diferența la 2-0. Echipa este în evidentă creștere de formă după o perioadă de criză și cel mai probabil va rămâne până la final, adică în următoarele opt etape, undeva în zona de mijloc.

Laurențiu Reghecampf are șapte victorii, două egaluri și nouă eșecuri, golaveraj -5 și actuala sa echipă nu are în acest campionat ambițiile pe care le avea Al Wahda, cu care s-a bătut la titlu cu cea mai titrată echipă din Emirate, Al Ain. Cu toate acestea Reghe joacă din nou în Liga Campionilor Asiei, grație rezultatelor lui Al Wasl din sezonul anterior.