Fotbal international

Al Wasl, victorie de senzaţie în Liga Campionilor Asiei! Echipa lui Reghecampf, lider în Grupa A! Video

04.03.2019 | 19:35
Al Wasl victorie de senzatie in Liga Campionilor Asiei Echipa lui Reghecampf lider in Grupa A Video
ADVERTISEMENT

Al Wasl a obţinut o victorie de senzaţie în Liga Campionilor Asiei. Echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf a învins-o pe Al-Nassr (Arabia Saudită), scor 1-0, şi este lider în Grupa A din AFC Champions League.

Al Wasl, victorie de senzaţie în Liga Campionilor Asiei. Cine a marcat singurul gol

Al Wasl a obţinut o victorie importantă în prima etapă din faza grupelor din Liga Campionilor Asiei. Fabio Lima a marcat singurul gol al meciului în minutul 62 din penalty. Chiar dacă Al-Nassr a fost echipa care a dominat la capitolul posesie, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf a stat mai bine la capitolul şuturi pe poartă.

ADVERTISEMENT

După prima etapă din Grupa A din Liga Campionilor Asiei, Al Wasl este lider în Grupa A după ce Zob Ahan (Iran) şi Al-Zawra’a (Irak) au terminat la egalitate, scor 0-0. Peste o săptămână, pe 11 martie, Al Wasl va juca, de la ora 16:00, cu Al-Zawra’a în deplasare.

Al Wahda, fosta echipă a lui Reghe, învinsă în prima etapă

În Grupa B din Liga Campionilor Asiei, Al Wahda, fosta echipă antrenată de Laurenţiu Reghecampf, a fost învinsă de Lokomotiv Taşkent (Uzbekistan), scor 0-2. Primele două echipe din fiecare grupă se vor califica în optimile de finală din AFC Champions League, iar Grupa A şi Grupa sunt împerecheate.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon din Liga Campionilor Asiei evoluează şi Al Ahli, echipa la care joacă Nicuşor Stanciu. Formaţia din Arabia Saudită va juca marţi, de la ora 19:15, cu Al Sadd (Qatar), partidă programată în Grupa D din AFC Champions League.