Fotbal international

Al Wasl, victorie uriașă cu una dintre cele mai tari echipe din Emirate

27.04.2019 | 22:07
Al Wasl victorie uriasa cu una dintre cele mai tari echipe din Emirate
ADVERTISEMENT

Al Wasl, echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf, a câștigat cu 3-1 partida jucată pe teren propriu cu Al Jazira, ocupanta locului 3 în Emiratele Arabe Unite. 

Al Wasl, victorie uriașă cu una dintre cele mai tari echipe din Emirate

Echipa lui Reghecampf a pus astfel capăt unei perioade de coșmar, în care a înregistrat patru înfrângeri și un egal. Mai mult, Al Wasl a avut o apărare catastrofală, primind 16 goluri în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Cu Al Jazira, Al Wasl a făcut un meci aproape perfect, marcând de trei ori în primele 65 de minute și primind un singur gol. Băieții lui Reghecampf au dominat autoritar partida, având o posesie de 60% și trimițând 14 șuturi spre poarta adversă. În urma acestui rezultat, Al Wasl a rămas pe locul 12 în clasament, dar a redus din ecartul față de ocupanta locului 7, de care o despart acum numai patru puncte. Totul în condițiile în care, Reghecampf a luat echipa de la retrogradare în momentul când a venit în iarnă.

Reghecampf a scos echipa din criza
Reghecampf a scos echipa din criza

Reghecampf a dat o mână de ajutor involuntar fostei sale echipe, Al Wahda, de care s-a despărțit cu scandal, după ce șefii clubului nu i-au îndeplinit antrenorului solicitările promise. Al Wahda are acum de recuperat doar patru puncte față de Al Jazira, care ocupă ultimul loc care asigură prezența în Liga Campionilor Asiei în următorul sezon.

ADVERTISEMENT

Pentru Al Wasl urmează un meci tocmai împotriva lui Ajman, ocupanta locului 7. Dacă va câștiga acel joc, echipa lui Reghecampf se va apropia la un singur punct de acea poziție. Până la finalul sezonului din Emirate mai sunt opt etape.

Interesant este că doi jucători au marcat mai mult de jumătate din golurile echipei lui Reghecampf. Canedo și Lima au împreună 22 de goluri, iar Al Wasl a marcat în total 38 de goluri. Lima a punctat și în disputa cu Al Jazira.

ADVERTISEMENT