News

Alain Delon internat de urgență! În ce stare se află marele actor francez

15.06.2019 | 11:44
Alain Delon internat de urgenta In ce stare se afla marele actor francez
ADVERTISEMENT

Vești triste despre Alain Delon. Cunoscutul actor francez a fost internat la spital, conform unor surse citate de presa franceză și se pare că ar avea probleme de ordin cardiac. Mai exact, acesta ar suferi din cauza unei aritmii cardiace. Familia sa a ținut să păstreye discreția cu privire la problemele sale, astfel încât nu sunt foarte multe detalii exacte legate de starea sa. Unele surse spun că s-ar afla în afara oricărui pericol, altele că situația ar fi mai gravă decât s-a anticipat.

Alain Delon a vorbit despre moartea sa

În vârstă de 83 de ani, Alain Delon a primit la Cannes anul acesta un premiu Palme d’Or pentru întreaga carieră. El a făcut cu această ocazie și niște declarații bizare. El a afirmat despre distincţie că este “aproape un omagiu postum, doar că este încă viu”. El a stat și în centrul unui scandal, după ce a făcut unele afirmații controversate despre femei și homosexuali. Actorul francez a vorbit în urmă cu ceva timp despre ultimele sale dorințe și despre înmormântarea sa.

ADVERTISEMENT

„Se ştie unde voi fi înmormântat, dar nu există instrucţiuni. Mă vor înmormânta ca pe toată lumea. (…) Ceea ce ştiu este că nu îmi voi lăsa câinele singur. Dacă va muri înaintea mea, ceea ce sper, nu îmi voi mai lua un altul. Dacă mor înaintea lui, îi voi cere veterinarului să plecăm împreună”, a declarat actorul, citat de News.ro. „Prefer mai degrabă asta decât să ştiu că îl vor lăsa să moară pe mormântul meu de atâta suferinţă”, a completat acesta.

Alain Delon era considerat unul dintre cei mai frumosi actori in tineretea sa

Actorul a făcut declarații dure despre lumea actuală

El mai spusese într-un interviu recent că urăște lumea actuală și că totul i se pare fals. „Viaţa nu-mi mai oferă mare lucru. Am cunoscut totul, am văzut totul. Urăsc epoca asta. Îmi vine să vomit. Există fiinţe pe care le urăsc. Totul este greşit, totul este fals, totul este falsificat. Nu mai există respect, nu mai există cuvântul dat. Doar banii mai contează. Toată ziua auzim vorbindu-se doar despre crime. Ştiu că voi părăsi această lume fără regrete“, a declarat actorul.

ADVERTISEMENT

Alain Delon a mai spus și că nu vrea ca după moartea sa familia să fie dezbinată.„Nu aş vrea ca şi copiii mei să se dezbine aşa cum se întâmplă în familia Hallyday“, afirmase el. „Pregătesc totul în prezent. Totul va fi aranjat înainte de moartea mea, fie că asta convine sau nu. Dacă nu aş face asta, ar fi un război între ei, sunt sigur“, a adăugat actorul, care are patru copii.

Tags: