ALARMĂ pentru un stelist! “E la LIMITA roşie! Avea PULSUL 180”

Constantin Radu   
in Stiri sportive
19/07/2016, 10:41
ALARMĂ pentru un stelist! “E la LIMITA roşie! Avea PULSUL 180” GALERIE FOTO

Tudorie este unul dintre jucătorii pe care Reghe se bazează în acest sezon. Mirel Rădoi a venit însă cu o dezvăluire uluitoare.

Fostul căpitan şi antrenor al Stelei a anunţat că atacantul a alarmat staff-ul medical în sezonul trecut fiindcă era singurul jucător al cărui puls trecea de 180 de bătăi după numai 50-60 de minute de efort!

“Este un jucător cu calităţi, dar noi am avut probleme cu el pentru că după ce-a făcut pregătirea cu echipa, în momentul cînd am ajuns în România fiecare jucător purta un sistem de GPS. El era jucătorul care ajungea imediat la limita roşie care trebuia oprit! El după 50-60 de minute ajungea cu pulsul la 180 de bătăi… Orice problemă musculată putea apărea şi mi-a explicat că a fost prima pregătire adevărată. El este un jucător cu reale calităţi, dar va trebui să mai acumuleze forţă ca şi atacant”, a spus Rădoi la DolceSport.

Ştirea MOMENTULUI

Barcelona – Alaves 0-0. Luis Suarez, la meciul 200 în tricoul catalanilor! Brazilienii pe bancă

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×