Atacul danezilor, în CÂRJE! Au marcat 45 de goluri, dar nu JOACĂ

UPDATE, ora 16:33 / Nicolai Jorgensen nu a făcut deplasarea la Bucureşti. Astfel, selecţionerul Age Hareide nu se va putea baza pe principalele "guri de foc" ale echipei: Jorgensen şi Dolberg. 

În aceste condiţii, cel mai probabil, danezii vor juca în sistem 3-4-3. În locul lui Jorgensen, va fi cel mai probabil, folosit Lasse Vibe, atacantul lui FC Bradford. Vibe va evolua în atac alături de Cornelius şi Fisher.

Dolberg şi Jorgensen au marcat 45 de goluri în acest sezon în toate competiţiile.


UPDATE, 25 martie, ora 10:20 / Golgheterul lui Ajax Amsterdam, Kasper Dolberg, nu va fi în lot pentru meciul cu România. Selecţionerul Age Hareide are încă emoţii şi cu Nicolai Jorgensen, pe care spreă să îl aibă în lot la această confruntare.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

"E într-o formă excelentă şi e foarte important pentru noi. Această accidentare a apărut pe fondul suprasolicitării. Totuşi, cel mai important este să se simtă bine, să scape de durerile la aductori. Mă decid sâmbătă", a spus selecţionerul.

Jurnaliştii danezi scriu că cel mai probabil titular va fi Lasse Vibe (30 de ani), aripa stângă de la FC Brentford, locul 14 în Championship. Vibe a avut o declaraţie interesantă cu câteva zile înainte de meci: "Eu nu voi putea atinge niciodată nivelul de joc al lui Christian. El e mult prea bun, iar eu sunt mult prea bătrân".


Am intrat în săptămâna meciului România-Danemarca, iar oaspeţii au primit câteva veşti proaste după meciurile din weekend. Nicolai Jørgensen şi Kasper Dolberg, golgheterii lui Ajax şi Feyenoord, s-au accidentat şi sunt incerţi pentru meciul de la Cluj.

Kasper Dolberg a fost în lotul lui Ajax pentru meciul cu Excelsior, încheiat 1-1, însă nu a evoluat din cauza unei accidentări la aductori. Dolberg are 18 goluri în acest sezon pentru "lăncieri".

Nikolai Jorgensen a marcat pentru Feyenoord în victoria cu Heerenveen, scor 2-1, însă danezul s-a accidentat în timpul meciului şi a fost înlocuit în final de meci. Jorgensen a marcat 23 de goluri în acest sezon.

"Am dureri la aductori. Nu sunt sigur dacă voi fi refăcut pentru partida echipei naţionale. Dacă nu voi fi apt, nu voi juca. Medicii trebuie să decidă", a spus Jorgensen.

Astfel, selecţionerul Age Hareide este în panică, cu doar câteva zile înainte de meci. Cei mai în formă atacanţi sunt accidentaţi şi rămâne de văzut dacă vor fi apţi de joc până duminică.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45Telekom Sport 1
Champions League: Juventus - Barcelona
1 EUR4.6497 lei-0,0054
1 USD3.9565 lei-0,0085
1 XAU163.3431 lei+0,0856