Sport
notix pixel id

Alarmă la FCSB: atacantul adus de Gigi Becali să rupă porțile se pregătește de operație. Exclusiv

Favoritul lui Gigi Becali, Ivan Mamut, se va opera și nu va mai juca în acest an pentru FCSB.
20.10.2021 | 11:09
Alarmă la FCSB: atacantul adus de Gigi Becali să rupă porțile se pregătește de operație. Exclusiv
Încă un jucător de la FCSB ajunge la operație. Ce se întâmplă cu favoritul lui Gigi Becali. Exclusiv. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu are probleme mari la FCSB și nu se poate baza pe un număr mare de jucători care sunt accidentați. Asta pe lângă focarul de COVID-19 de la echipă.

Astfel, Ionuț Panțîru, Florinel Coman, Octavian Popescu, Florin Tănase și Andrei Burlacu sunt accidentați. Ultimul adăugat pe această listă este Ivan Mamut.

Ivan Mamut se va opera și nu va mai juca în acest sezon la FCSB

Din informațiile FANATIK, atacantul venit de la Universitatea Craiova, Ivan Mamut, are pubalgie și va fi indisponibil pentru o perioadă lungă de timp.

ADVERTISEMENT

Astfel, jucătorul va fi nevoit să se opereze și e aproape sigur că nu va mai evolua pentru FCSB în acest an calendaristic.

Atacantul croat în vârstă de 24 de ani mai are contract cu FCSB până în vara lui 2023 și este evaluat conform transfermarkt la 250.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Când a jucat Ivan Mamut ultimul meci pentru FCSB

Ivan Mamut a evoluat în acest sezon din Liga 1 în patru partide. Ultimul meci jucat croat a fost înfrângerea zdrobitoare cu CFR Cluj, scor 1-4 pe data de 29 august.

De la acel meci, au trecut nu mai puțin de două luni și 11 zile în care Ivan Mamut nu a mai evoluat niciun minut. De atunci, Mamut a ratat cinci meciuri în campionat și unul în șaisprezecimile Cupei României.

ADVERTISEMENT

Mamut are doar 138 de minute adunate în tricoul FCSB și nu a reușit să înscrie niciodată sau să ofere vreo pasă de gol. La meciul cu Gaz Metan Mediaș, Ivan Mamut a fost schimbat după doar 45 de minute în urma unei evoluții foarte slabe.

Ivan Mamut, favoritul lui Gigi Becali

FANATIK a anunțat în exclusivitate transferurile lui Ivan Mamut și Andrei Burlacu la FCSB, iar Gigi Becali a confirmat pentru site-ul nostru, lăudându-l pe Ivan Mamut, adus la cererea sa expresă.

ADVERTISEMENT

Lui Ivan Mamut îi fac contract doi ani plus trei ani, am încredere mare în el” – Gigi Becali pentru FANATIK.

Mihai Rotaru a dezvăluit că patronul FCSB a insistat extrem de mult pentru transferurile celor doi: „Gigi m-a bătut la cap vreo două luni să-i dau pe Mamut și Ofosu. Apoi mi-a propus să ni-l dea pe Vînă și 50.000 de euro pentru Burlacu și Mamut. În cele din urmă ne-am înțeles la 100.000 de euro”, a spuena Mihai Rotaru la vremea respectivă.

  • 4 meciuri a jucat Ivan Mamut la FCSB
  • 250.000 de euro e valoarea atacantului croat conform transfermarkt
  • 138 de minute a jucat Mamut în acest sezon
  • 6 jucători accidentați are FCSB în acest moment, în afara celor infectați cu COVID
ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik