Sport

Alarmă la FCSB! Perla de sute de milioane de euro a lui Gigi Becali, în mare pericol. I-a interzis să mai joace! Exclusiv

Ianis Stoica, jucătorul căruia Gigi Becali i-a stabilit o clauză de 500 de milioane de euro, a intrat în colimatorul patronului. Acesta a ordonat ca, momentan, noua perlă să stea mai mult pe bancă decât pe teren.
07.04.2022 | 16:28
Alarma la FCSB Perla de sute de milioane de euro a lui Gigi Becali in mare pericol Ia interzis sa mai joace Exclusiv
Arbitrul central Radu Petrescu discuta cu Octavian George Popescu si Ianis Ilie Stoica in meciul de fotbal dintre FCSB si Farul Constanta, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 27 februarie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Ianis Stoica nu traversează momente prea plăcute la FCSB. Joacă tot mai rar, deși cifrele sale nu sunt deloc rele în tot acest sezon. Explicația vine din problemele pe care jucătorul de 19 ani le are la antrenamentele din ultimele săptămâni.

Ianis Stoica, trecut pe linie moartă din cauza dezinteresului la antrenamentele FCSB. Gigi Becali a decis să intervină

Gigi Becali i-a stabilit lui Ianis Stoica o clauză SF, nu mai puțin de 500 milioane de euro! Ianis Stoica a fost unul dintre cei mai buni jucători ai FCSB în actualul sezon, dar în ultima vreme mai mult stă pe bancă decât joacă.

ADVERTISEMENT

Explicația acestei probleme pe care o traversează jucătorul care a împlinit 19 ani în decembrie are legătură cu dezinteresul arătat la antrenamentele FCSB din ultima vreme. FANATIK a aflat că Ianis Stoica a fost atenționat de cei din staff-ul tehnic că nu se mai pregătește la fel de intens și de serios cum o făcea în prima parte a sezonului.

Informațiile despre delăsarea lui Ianis Stoica au ajuns, normal, la patronul Gigi Becali. Acesta are încă mare încredere în jucător, dar a decis că e momentul să intervină și să-l trezească.

ADVERTISEMENT

Ordinul patronului a fost clar. Ianis Stoica a rămas pe bancă la derby-ul cu Craiova, deși FSCB avea nevoie de gol!

Gata! Să stea pe bancă până își bagă mințile în cap! Să nu-l mai văd pe teren”, le-ar fi transmis Becali celor de la echipă. Iar ordinul patronului a fost respectat încă de la primul meci după pauza de naționale în Casa Pariurilor Liga 1, FCSB – Craiova 0-2.

Ianis Stoica a prins lotul pentru meciul cu oltenii lui Reghecampf, dar a rămas rezervă neutilizată. Nu a intrat niciun minut, deși echipa era condusă și Toni Petrea avea nevoie de un jucător de profilul lui Ianis în teren. Și FCSB nici nu a făcut toate cele 5 schimbări regulamentare! Ciudat, nu?

ADVERTISEMENT

Este „palma” pe care Gigi Becali vrea să i-o dea părintește lui Stoica pentru ca acesta să redevină jucătorul decisiv și implicat din toamnă. Deocamdată Gigi Becali a evitat să-l urecheze public, dar e posibil cât de curând să o facă.

  • 3 este numărul meciurilor din această ediție de Casa Pariurilor Liga 1 când Ianis Stoica a rămas pe bancă: la Botoșani (0-0), la Voluntari (0-0) și cu Craiova (0-2). A prins lotul la FCSB în 28 de partide
ADVERTISEMENT

Ianis Stoica, atenționat de cei de la FCSB și înainte de plecarea la națională. „S-a întors cu aceleași figuri! Diferență mare față de Tavi Popescu”

Situația actuală a lui Ianis Stoica are rădăcini ceva mai vechi. Scăderea sa de randament a fost observată de cei din staff-ul lui Petrea de mai bine de o lună. A jucat ultima oară titular în eșecul (0-1) de la Pitești, în sezonul regulat.

A avut probleme și cu Covidul, dar înainte de plecarea la naționala de tineret a mai jucat 45 de minute cu FC Argeș. Din informațiile FANATIK, Ianis Stoica a fost atenționat înainte de convocare că nu e în regulă. Că trebuie să schimbe ceva la atitudine.

Ianis Stoica a evoluat sub comanda lui Bratu titular în ambele meciuri amicale ale naționalei de tineret, de fiecare dată câte 75 de minute. Și la 2-1 cu Finlanda, și la 2-2 cu Maroc U20.

  • 1 gol în 6 meciuri a marcat Ianis Stoica pentru naționala de tineret. Reușita sa a venit la 1-1 cu Georgia, pe 7 septembrie 2021

Cum a revenit la FCSB Ianis Stoica de la națională? Dezvăluie cei de la FCSB. „Nu s-a schimbat nimic la el. S-a întors cu aceleași figuri și delăsare. Chiar nu știm ce e cu el! E diferență mare între Ianis și Tavi Popescu. Acum câteva luni erau, practic, la același nivel, acum Tavi urcă mereu, iar Ianis coboară”, povestesc oamenii din staff-ul roș-albaștrilor.

Decembrie 2021, luna cadourilor pentru Ianis Stoica: Gigi i-a luat apartament, Giovanni „l-a semnat”!

Pe 8 decembrie 2021, Ianis Stoica a împlinit 19 ani. Luna decembrie a fost una plină pentru vedeta cu clauză de 500 milioane de euro. Chiar de ziua lui, Ianis a primit un cadou special de la patron.

Lui Ianis Stoica i-am cumpărat apartament de ziua lui. Cred în el mult! Îl mai țin la FCSB să iau și eu pe el 30-40 de milioane” – Gigi Becali, decembrie 2021

În acea perioadă, Ianis Stoica era într-o creștere continuă. Cota îi explodase, juca și dădea goluri pentru FCSB. Tot în decembrie s-a mai produs un eveniment important în cariera tânărului fotbalist. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Ianis Stoica a renunțat la contractul cu Anamaria Prodan și a semnat cu Giovanni Becali.

Ianis Stoica a semnat cu firma Becali Sport, fiind alegerea lui. Contractul a intrat în vigoare de la 1 decembrie 2021. Nu noi ne-am dus să-l convingem pe jucător, să-l răpim, ci el a venit la noi. Ianis Stoica a semnat și este jucătorul nostru. Ce are el cu alții, e treaba lui. Fiecare se descurcă în funcție de ce clauze are în contract”, a declarat Dragoș Sârbu pentru site-ul nostru.

Lui Gigi Becali și celor de la FCSB nu le place deloc direcția pe care merge cariera lui Ianis Stoica în acest moment. Este și motivul pentru care se încearcă o restartare a celui pe care patronul visează să ia zeci de milioane de euro. Vestea bună este că talent chiar există din plin la Ianis Stoica! Mingea e tot la el.

  • 1.000.000 de euro este cota la care a ajuns Ianis Stoica pe transfermarkt
  • 30 iunie 2026 este data la care expiră contractul lui Ianis Stoica la FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Voluntari: 1,62 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT