Cele mai citite

ALARMĂ la Milan! Seedorf monitorizat în cantonament de un GREU din conducere!

Sosirea weekendului este marcată de prima pagină a celor mai importante cotidiene de sport din Europa prin avancronici ale celor mai importante partide ce se vor disputa în acest final de...
22.03.2014 | 09:54

Sosirea weekendului este marcată de prima pagină a celor mai importante cotidiene de sport din Europa prin avancronici ale celor mai importante partide ce se vor disputa în acest final de săptămînă.

El Clasico Real Madrid – Barcelona

Dintre toate, capul de afiş este ţinut de El Clasico spaniol care se va juca duminică. Partida Real Madrid – Barcelona poate, în funcţie de rezultat, să pecetluiască lupta pentru titlu. Marca, care este şi cotidianul de clasă al madrilenilor îi vede pe jucătorii lui Carlo Ancelotti drept mari favoriţi în această confruntare, după mult timp, fapt ilustrat clar printr-un montaj foto de primă pagină în care “galacticii” sînt înfăţişaţi de cîteva ori mai mari decît rivalii catalani, oferindu-se şi detalii legate de modul în care tehnicianul italian pregăteşte partida.

marca 22.03

 

Seedorf, monitorizat din cantonament!

 

AC Milan traversează una dintre cele mai proaste perioade din istoria recentă clasîndu-se în a doua jumătate a Serie A, chiar dacă Clarence Seedorf a fost instalat recent antrenor al echipei. În acest context, pentru a se asigura că totul va merge bine în următoarele două etape, conducerea milanezilor îşi ia măsuri speciale şi inedite! Astfel, conform Gazzetta dello Sport, vicepreşedintele echipei, Adriano Galliani va merge în cantonamentul echipei pentru partidele cu Roma şi Fiorentina, pentru a superviza activitatea staff-ului tehnic.

gazzetta

PSG, tot mai aproape de al doilea titlu

 

L’Equipe iese pe prima pagină cu victoria obţinută de PSG în deplasarea de la Lorient şi care îi apropie şi mai mult pe parizieni de al doilea titlu consecutiv de campioană a Franţei. Unicul gol al victoriei echipei din capitala Hexagonului a fost marcat de Thiago Motta, iar datorită acestuia, parizienii s-au distanţat la unsprezece puncte de ocupanta celei de-a doua trepte a podiumului, AS Monaco.

lequipe

 

Freiburg iese din zona retrogradării cel puţin pentru o zi!

În Bild, cea mai importantă informaţie sportivă a zilei este legată de meciul din Bundesliga jucat între Freiburg şi Werder Bremen, pe care gazdele l-au cîştigat cu 3-1 într-o manieră convingătoare. Succesul este unul important pentru alb-negri, avînd în vedere că aceştia sînt implicaţi direct în lupta pentru evitarea retrogradării, iar cele trei puncte oferă un important avînt deasupra locurilor care duc în 2.Budnesliga.

 

bild

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri