Sport

Alarmă la Universitatea Craiova! Marea problemă a lui Eugen Neagoe înaintea derby-ului cu CFR Cluj

Eugen Neagoe are mari bătăi de cap din cauza postului de fundaș stânga înainte de derby-ul Universitatea Craiova - CFR Cluj.
29.03.2023 | 15:23
Alarma la Universitatea Craiova Marea problema a lui Eugen Neagoe inaintea derbyului cu CFR Cluj
Alarmă la Universitatea Craiova! Marea problemă a lui Eugen Neagoe înaintea derby-ului cu CFR Cluj. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe are motive de îngrijoare înaintea derby-ului cu CFR Cluj, din cauza ultimelor absențe din defensiva „alb-albaștrilor”. Universitatea Craiova va primi vizita ardelenilor duminică, de la ora 21:00, iar oltenii sunt obligați să câștige pentru a păstra o diferență mică de puncte față de primele trei poziții ale clasamentului.

Marea problemă a lui Eugen Neagoe înainte de derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj! Postul care îi dă bătăi de cap tehnicianului

SuperLiga se reia după pauza competițională provocată de preliminariile Euro 2024, iar Universitatea Craiova va începe cu un duel de foc. Oltenii se pregătesc intens pentru confruntarea cu CFR Cluj și speră să păstreze cele trei puncte în Bănie.

ADVERTISEMENT

Misiunea lui Eugen Neagoe nu este accesibilă, din cauza problemelor apărute în defensiva „alb-albaștrilor”. „Geană” este îngrijorat înaintea derby-ului cu CFR Cluj, iar postul de fundaș stânga îi dă cele mai mari bătăi de cap tehnicianului de 55 de ani.

Deși în cele mai multe meciuri a fost titular în banda dreaptă a „alb-albaștrilor”, Bogdan Vătăjelu este fundaș stânga de meserie și poate reprezenta oricând o soluție pentru ambele flancuri din apărare. Acesta a ieșit accidentat în ultima partidă din sezonul regulat cu UTA Arad, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

Oltenii nu l-au putut recupera și sunt șanse mici să poată juca împotriva ardelenilor. Bogdan Vătăjelu a ratat convocarea la echipa națională a României pentru primele partide din preliminariile Euro 2024, din cauza accidentării.

Postul de fundaș stânga i-a îngrijorat pe „alb-albaștri” după accidentarea lui Nicușor Bancu, tocmai de aceea au adus întâriri în perioada de mercato din iarnă. Universitatea Craiova l-a transferat pe Basilio Ndong de la IK Start, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Variantele lui Eugen Neagoe pentru postul de fundaș stânga. Cine ar putea să apară în primul „11” din derby-ul cu CFR Cluj

Titular în ultimele confruntări din campionat, Basilio Ndong a fost convocat la echipa națională a Guineei Ecuatoriale și a fost integralist în ambele partide. Din informațiile FANATIK, internaționalul african va ajunge abia joi cu avionul de la reprezentativă, deoarece nu există legături directe cu țările din Africa. Astfel, el va sosi în România la aproape 48 de ore de la terminarea ultimului meci cu Botswana, care s-a disputat marți, de la ora 16:00.

În cazul în care Basilio Ndong nu va fi apt pentru derby-ul cu CFR Cluj, Eugen Neagoe este nevoit să improvizeze în defensiva Universității Craiova și probabil va apela la Bogdan Mitrea sau Juraj Badelj. În amicalul cu CSM Slatina, scor 0-0, renegatul Ionuț Vînă a fost folosit pe postul de fundaș stânga.

ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe are probleme cu unul dintre stâlpii defensivei Universității Craiova! A ieșit accidentat în preliminariile Euro 2024

Gjoko Zajkov a primit convocarea din partea reprezentativei Macedoniei de Nord, iar stoperul „alb-albaștrilor” a fost titular împotriva Maltei, scor 2-1. Din păcate, fundașul transferat în această iarnă de olteni a ieșit accidentat în minutele de prelungire ale reprizei secunde.

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Gjoko Zajkov este incert pentru derby-ul cu CFR Cluj. Internaționalul macedonean a fost neschimbat din primul „11” al Universității Craiova de la debutul în tricoul „alb-albastru”, chiar în returul cu campiona României de pe stadionul „Ion Oblemenco”, scor 2-0.

Într-un interviu în exclusivitate pentru FANATIK, Gjoko Zajkov a mărturisit că a trăit momente de coșmar în Ucraina pe durata războiului. Acesta a bifat deja șase partide pentru Universitatea Craiova și speră să câștige titlul de campioană a României la formația din Bănie.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 13,00 este cota pentru ”1 și peste 3,5 goluri” la Universitatea Craiova – CFR Cluj

ADVERTISEMENT