Fotbal international

Neymar are coronavirus! Încă doi jucători au fost testaţi pozitiv. Alertă la PSG! Update

02.09.2020 | 16:49
Neymar are coronavirus Inca doi jucatori au fost testati pozitiv Alerta la PSG Update
ADVERTISEMENT

La PSG a sunat serios alarma. Oficialii finalistei ultimei ediţii a Champions League sunt extrem de panicaţi şi asta pe bună dreptate. Pentru că riscă serios să aibă nu mai puţin de şase jucători infectaţi cu coronavirus. Doi sunt deja identificaţi a avea COVID 19, alţi patru aşteaptă rezultatele testărilor.

UPDATE, 2 septembrie, ora 16:50 / L’Equipe a anunţat că Neymar a fost testat pozitiv la coronavirus. În plus, Angel Di Maria şi Leandro Paredes au contactat virusul. PSG a anunţat că sunt trei fotbalişti din echipă care au COVID-19, însă nu au dat publicităţii niciun nume.

ADVERTISEMENT

UPDATE 2 septembrie, 16:25 / Clubul parizian a confirmat faptul că există jucători infectaţi cu noul coronavirus în lotul său, dar numărul acestora este de trei. PSG nu a divulgat numele celor bolnavi. De asemenea, în mesajul postat, gruparea franceză precizează că toţi cei trei jucători s-au supus protocoalelor sanitare, iar restul lotului, împreună cu staff-ul, urmează să se retesteze în zilele următoare.


Dacă se va confirma această bănuială atunci meciul din etapa a doua a Ligue 1, cel de la Lens, care urma să aibă loc pe 10 septembrie, la solicitarea clubului parizian, nu se va mai putea disputa.

ADVERTISEMENT

El era iniţial programat pentru 29 august, însă PSG a cerut Ligii ca partida să se joace pe 10 septembrie, întrucât echipa abia a terminat Final 8 al Champions League, la Lisabona.

Neymar şi alţi cinci jucători de la PSG şi-au făcut împreună vacanţa la Ibiza

De altfel, tot pentru că se afla la turneul final al Champions League PSG a trebuit să amâne şi partida din prima rundă a noului sezon de Ligue 1, acasă cu Metz. Şi aceasta urmează a fi reproramată.

ADVERTISEMENT

Imediat după încheierea finalei de la Lisabona, pierdută cu 1-0 în faţa lui Bayern Munchen, un grup de şase jucători, format din Neymar, Keylor Navas, Mauro Icardi, Ander Herrera, Angel Di Maria şi Leonardo Paredes a plecat în vacanţă la Ibiza.

Angel di Maria şi Leandro Paredes s-au infectat cu COVID 19

Numai că la întoarcere Angel Di Maria şi Leandro Paredes au fost testaţi pozitiv şi cum toţi ceilalaţi patru s-au aflat alături de ei zi de zi în vacanţă sunt mari temerile că s-ar fi putut infesta la rândul lor.

ADVERTISEMENT

Asta ar însemna, conform noilor reglementări ale Ligii Profesioniste, că o echipă care are mai mult de patru jucători pozitivi nu va putea disputa partida programată în respectiva etapă.

Neymar caută să îl aducă pe Messi la Paris

Necazul vine într-un moment în care, în sfârşit, după două veri fierbinţi şi la figurat, în care Neymara făcut show cerând conducerii pariziene să îl lase să revină la Barcelona, starul brazilian nu mai are nici o intenţie de întoarcere pe Nou Camp.

Mai mult, Neymar l-a contactat pe Messi, propunându-i să i se alăture la PSG, unde nu există un preşedinte ca Josep Bartomeu, cu acţiuni pripite şi dăunătoare clubului şi unde alături de Mbappe ar putea alcătui cel mai teribil atac din Europa.

ADVERTISEMENT