Fotbal international

Alashkert – CFR Cluj 0-2 în turul 3 Europa League. Video. Vezi rezumatul!

09.08.2018 | 21:04
Alashkert  CFR Cluj 02 in turul 3 Europa League Video Vezi rezumatul

Alashkert – CFR Cluj 0-2 în turul 3 Europa League. Video. Vezi rezumatul! Campioana Româniai nu a avut emoţii în primul meci disputat în faţa armenilor şi a luat o opţiune serioasă pentru calificarea în play-off-ul din Europa League.

Formaţia ardeleană a avut prima mare ocazie în partida disputată la Erevan în minutul 3 prin Adrian Păun. Mijlocaşul clujenilor a ratat incredibil o minge trimisă excelent de către Mario Camora în faţa porţii. Căpitanul celor de la CFR Cluj a ieşit din nou la rampă peste două minute, atunci când l-a servit ideal pe George Ţucudean, cel care nu a ratat ocazia de a deschide scorul în partida disputată în Europa League.

Alashkert – CFR Cluj 0-2 în turul 3 Europa League. Video. Vezi rezumatul!

Campioana României a continuat să domine meciul din Armenia, iar Mihai Bordeianu a fost la un pas de a majora avantajul în minutul 17, dar şutul său din interiorul careului a trecut peste poarta adversă. Mijlocaşul central a fost servit ideal de Adrian Păun, cel care a avut o incursiune excelentă în flancul drept. CFR Cluj a continua să pună presiune pe poarta apărată de Cancarevic, dar şuturile lui Sebastian Mailat şi Mihai Bordeianu au rămas în continuare fără efect pe tabela de marcaj.

Repriza a doua a început excelent pentru formaţia antrenată de către Toni Conceicao, iar George Ţucudean avea să înscrie pentru 2-0 dintr-o lovitură de la 11 metri. Atacantul arădean a fost de altfel şi cel care a obţinut penalty-ul după o pasă excelentă primită din partea lui Djokovic. Tehnicianul portughez al celor de la CFR Cluj a operat mai multe modificări în repriza secundă, iar noul venit Tambe a fost la un pas de înscrie şi el, dar a ratat execuţia din careul de şase metri.

CFR Cluj a ajuns la două victorii consecutive în acest sezon după ce Edward Iordănescu a fost înlocuit de Antonio Conceicao. Trupa din Gruia poate privi cu mult calm în acest moment spre duelul cu FC Voluntari din Liga 1 Betano. Campionii României sunt în mare parte calificaţi în runda următoare din Europa League în urma succesului obţinut cu 2-0 pe terenul celor de la Alashkert. Cele două formaţii se vor duela însă în manşa retur, pe 16 august, într-o partidă care se va disputa pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj.

George Ţucudean, 27 de ani, este cel mai bun marcator al sezonului în acest moment pentru CFR Cluj după cele două goluri înscrise. Vârful care este şi în vederile lui Cosmin Contra, selecţionerul României, a înscris şi în meciul cu Concordia Chiajna, fiind la a 3-a reuşită în noul sezon. Ţucudean a avut o ocazie excelentă de a marca şi în returul cu suedezii de la Malmo, însă execuţia lui a fost apărată excelent de portarul nordicilor. CFR Cluj nu s-a bazat la duelul din această seară pe Ciprian Deac, accidentat, Emanuele Culio, suspendat şi Billel Omrani, cel care pare să fie exclus din lot din cauza problemelor extrasportive.

Alashkert (5-4-1): Cancarevic- Artak Edigaryan, T. Voskanyan, Stojkovic, Praznovsky, Daghbashyan- Marmentini, A. Grigoryan, Artur Edigaryan (C), Jefferson- Nenadovic

CFR Cluj (4-2-3-1): Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureşan, Camora – Bordeianu, Hoban – Păun, Djokovic, Mailat – Ţucudean