Fotbal international

Alashkert – CFR Cluj 0-2 în turul 3 Europa League. Campionii, la un pas de calificare

09.08.2018 | 19:00
Alashkert  CFR Cluj 02 in turul 3 Europa League Campionii la un pas de calificare

Alashkert – CFR Cluj LIVE STREAM ONLINE Digi Sport , Look TV în turul 3 Europa League. CFR Cluj s-a impus cu 2-0 în prima manşă a partidei din turul 3 în Europa League. Campioana României a câştigat datorită celor două goluri marcate de George Ţucudean. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


Min. 90: Final de meci în Armenia! Campioana României a câştigat cu 2-0 şi a luat o opţiune extrem de importantă pentru calificarea în faza următoare.


Min. 49: CFR Cluj şi-a majorat avantajul în faţa celor de la Alashkert prin George Ţucudean, cel care a marcat de la 11 metri, după o lovitură de penalizare obţinută tot de el.


Min. 45: Pauză în duelul Alashkert – CFR Cluj! Ardelenii se află în avantaj la finalul primelor 45 de minute datorită golului marcat de George Ţucudean. Clujenii au dominat jocul, dar lipsa de concentrare a elevilor lui Conceicao a făcut ca avantajul să fie unul minim.


Min. 5: GOOOOOOOLLLL CFR CLUJ! George Ţucudean a deschis scorul în minutul 5 după ce l-a lobat elegant pe Cancarevic, portarul echipei gazdă.


UPDATE, ora  19:00: Start de meci!


UPDATE, ora 17:50: Echipele de start pentru duelul din această seară:

Alashkert (5-4-1): Cancarevic- Artak Edigaryan, T. Voskanyan, Stojkovic, Praznovsky, Daghbashyan- Marmentini, A. Grigoryan, Artur Edigaryan (C), Jefferson- Nenadovic

CFR Cluj (4-2-3-1): Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureşan, Camora – Bordeianu, Hoban – Păun, Djokovic, Mailat – Ţucudean


Alashkert – CFR Cluj LIVE STREAM ONLINE Digi Sport , Look TV în turul 3 Europa League.. Campioana României debutează în acest sezon în Europa League după ce a fost eliminată de către suedezii de la Malm0, 2-1 la general, în turul al doilea din Liga Campionilor. Formaţia din Gruia a fost retrogradată în a doua competiţie europeană ca şi valoare după înfrângerea suferit în faţa nordicilor.

Alashkert – CFR Cluj când se joacă meciul

Alashkert – CFR Cluj LIVE STREAM ONLINE Digi Sport, Look TV în turul 3 Europa League. Cele două formaţii se vor duela de la ora 19:00, într-o partidă care se va putea vedea pe Digi Sport 1 şi Look Plus, cele două posturi de sport care au achiziţionat drepturile de difuzare pentru manşa tur din Armenia. Alashkert a avut un parcurs dezastruos în primele cupele europene pe teren propriu şi nu a izbutit să marcheze vreun gol.  Adversara celor de la CFR Cluj şi-a început sezonul în cupele europene în turul 1 din Champions League în faţa celor de la Celtic, într-un duel pe care l-a pierdut cu 6-0 la general. Campioana din Armenia nu a reuşit să marcheze pe teren propriu nici în duelul cu  Sutjeska, formaţie din Muntengru, într-un meci terminat cu o remiză albă, dar s-a calificat după un succes cu 1-0 în deplasare.

Alashkert – CFR Cluj LIVE STREAM turul 3 Europa League

Alashkert – CFR Cluj LIVE STREAM ONLINE Digi Sport, Look TV în turul 3 Europa League. Alashkert a cucerit trei titluri consecutive de campioană în Armenia din totalul celor patru din palmaresul total. Adversara celor de la CFR Cluj putea face eventul, dar a pierdut Cupa în faţa celor de la Gandzasar la loviturile de la 11 metri, însă şi-a trecut în palmares Supercupa tot în faţa celor de la Gandzasar.

Alashkert – CFR Cluj LIVE ONLINE Digi Sport , Look TV

Alashkert – CFR Cluj LIVE STREAM ONLINE Digi Sport , Look TV în turul 3 Europa League. CFR Cluj are mari probleme în interiorul lotului după ce Adrian Rus, Billel Omrani şi Giedrius Arlauskis au fost implicaţi într-un scandal la festivalul de muzică Untold. Cei trei nu au fost primiţi la antrenamentul echipei de miercuri şi au şanse mici să evolueze în meciul de joi.

Alashkert – CFR Cluj LIVE Text – Cote la pariuri şi ponturi

Alashkert – CFR Cluj LIVE STREAM ONLINE Digi Sport , Look TV în turul 3 Europa League. CFR Cluj este mare favorită în duelul cu trupa din Armenia şi beneficiază de o cotă de 1.60 din partea caselor de pariuri pentru un succes în prima manşă, iar bookmakerii se aşteaptă la un meci fără multe ori, motiv pentru care au oferit o cotă de 2.50 pentru un meci în care se vor marca cel puţin trei goluri.