Life

Alături de cine participă Lidia Buble la Asia Express: „Până în finală nu ne oprim!”

Alături de cine va participa Lidia Buble la Asia Express, sezonul patru? Cântăreața a transmis un mesaj pe rețelele sociale.
19.05.2021 | 12:46
Alaturi de cine participa Lidia Buble la Asia Express Pana in finala nu ne oprim
ADVERTISEMENT

Lidia Buble va participa la cel de-al patrulea sezon Asia Express, dar cine o însoțește pe frumoasa blondină în marea aventură? Vedeta a făcut anunțul pe contul de Instagram.

Fosta iubită a lui Răzvan Simion va pleca în aventura numită „Drumul Împăraților”. Ruta va începe în Turcia și va continua în Georgia și Azerbaidjan. Iată pe cine va avea alături cântăreața.

ADVERTISEMENT

Alături de cine participă Lidia Buble la Asia Express: „Până în finală nu ne oprim!”

Lidia Buble a confirmat participarea la Asia Express în acest sezon. Vedeta va merge alături de Estera Buble, sora ei.

Blondina a postat și un mesaj pe rețelele de socializare, iar fanii au fost de-a dreptul surprinși.

ADVERTISEMENT

„Double Bubble Trouble…catch us if you can (n.r. Dublă încurcătură…prinde-ne dacă poți)?⚡?‍♀️❤️Așteptam de mult timp momentul ăsta. Până în finală nu ne oprim. #bublisoarele”, a scris Lidia Buble pe Instagram, în dreptul unei imagini alături de sora ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble)

Internauții i-au urat succes vedetei și s-au bucurat foarte mult să știe că o vor vedea într-o astfel de competiție, alături de sora ei.

ADVERTISEMENT

„Omg!!! Abia așteptăm să vă vedem!!!”, „Ce tare! Abia astept sa va vad! Mult succes!”, „Cât de fain”, au fost doar câteva dintre comentariile din partea fanilor.

Ce vedete mai participă la Asia Express 4

De altfel, FANATIK  a aflat ce alte vedete vor participa la unul dintre cele mai dure reality show-uri de până acum. Alexandra Ungureanu, Connect-R, Shift, Cuza și Emi de la Noaptea Târziu au bătut palma cu producătorii.

ADVERTISEMENT

Potrivit surselor FANATIK, producătorii reality show-ului ar fi vrut să-i aibă alături și pe Romică Țociu și Adriana Trandafir, câștigătorii ultimului sezon Te Cunosc de Undeva, însă nu au acceptat, momentan, propunerea.

Și Pepe s-a aflat pe „lista de dorințe” Asia Express, însă a declarat, pentru sursele noastre, că nu va participa la un reality show la care este nevoit să lipsească mai multe luni de acasă.

Artistul nu poate sta atât de mult fără cele două fetițe ale sale și nu a acceptat nicio ofertă. Fostul soț al Ralucăi Pastramă a fost propus și pentru Survivor România.

„Am spus, o să o repet tot timpul, nu merg la reality show-uri de genul Asia Express, Survivor… Durează prea mult, nu am timpul necesar, vreau să stau alături de fetele mele, să mă ocup de afaceri.

Am refuzat totdeauna asta, iar eu mă țin de cuvânt. Nu o să mă vedeți la Asia Express”, a declarat Pepe pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT