Life

Albert, apărat de Alin Sălăjean, după scandalul de la Survivor România: „Puneți-vă în locul lui”

18.04.2021 | 15:08
Albert aparat de Alin Salajean dupa scandalul de la Survivor Romania Punetiva in locul lui
Alin Sălăjean îi ia apărarea lui Albert, după ce a fost criticat de colegi la Survivor România: „Puneți-vă în locul lui” Sursa foto: capturi Kanal D
ADVERTISEMENT

Alin Sălăjean îi ia apărarea fostului său coleg din echipa albastră, Albert Oprea, care a fost criticat dur de colegi la „Survivor România”, în cadrul Consiliului de nominalizare de sâmbătă seara. Tânărului i s-a reproșat că nu mai luptă pe traseu ca înainte, după ce a ieșit favorit de șase ori. 

Fostul concurent din cadrul reality show-ului de la Kanal D este de părere că Războinicii l-au luat pe Albert în vizor și au început să-l demoralizeze mai ales după ce au văzut că este votat de public.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Alin Sălăjean spune că este normal ca Albert să nu mai poată fi la fel de bun pe traseu atunci când toată lumea îl pune la zid și nimeni nu pare să fie de partea lui.

Albert, apărat de Alin Sălăjean, după scandalul de la Survivor România: „Puneți-vă în locul lui”

„Din nou dau toti in el, dar din nou Albert va ieși favorit, pentru a șaptea oară consecutiv! Votăm Albert până la capăt!  Trei milioane de oameni urmăresc această emisiune. 

ADVERTISEMENT

Puneți-vă in locul lui Albert, dar imaginea și locatia să fie în casa voastră, soția si copiii să vă pună la zid timp de șase săptămâni. Ați mai fi in stare de ceva? De nimic, vă spun eu! 

Măi, oameni buni, în timp ce eram în Republica Dominicană și Albert pierdea două puncte într-o zi, nici nu se termina meciul și spunea ‘Sălă, diseară avem două ore pe piatră de discutat pentru ceea ce am greșit astăzi, să corectez ce am greșit astăzi’. Cel mai mult de acolo suferă când pierde puncte Albert, credeți-mă!”, a spus Alin Sălăjean pe InstaStory.

ADVERTISEMENT
Alin Sălăjean
Alin Sălăjean îi ia apărarea lui Albert. Sursa foto: Instagram

Albert Oprea, pus la zid de colegii lui din echipa Războinicilor

Albert nu a mai reușit să aducă foarte multe puncte pentru echipa lui în ultima vreme, motiv pentru care toți colegii lui l-au pus la zid și i-au reproșat că s-a culcat pe o ureche doar pentru că a ieșit favorit de șase ori până acum.

„Am tot sperat că se va schimba pentru că promite că va da tot ce poate și că va aduce puncte. Când îi spunem cu ce greșește el spune că își asumă și face aceeași greșeală de mai multe ori. Nu am văzut o implicare, pentru că șție că e susținut de cei de acasă. Cei care tragem echipa la victorie suntem caii de la căruță și el stă. Nu am nimic personal cu el, dar vrem ca toți să tragă la același nivel”, a declarat Marius Crăciun la Consiliul de seara trecută.

ADVERTISEMENT

Sorin Pușcașu consideră că Albert nu merită să fie susținut de public pentru că nu-și mai dă silința pe traseu și că cei de acasă ar trebui să-i voteze pe cei mai buni din competiție.

„El e  singur aici pentru că nu știe să se integreze. Eu cred că el este votat de niste oameni care sunt influențați. El nu a fost niciodată favorit până acum șase săptămâni. Dacă ne uităm cine  a ieșit atunci din competiție, sunt oamenii care au format cu el un grup.

El este o victimă, pentru că spune că nu s-a integrat în echipă. El nu merită. Publicul care vede ce trebuie  în  competiția  asta  trebuie  să  ajute oamenii care  merită să  meargă  mai  departe”, a transmis și Sorin despre colegul său de echipă.

ADVERTISEMENT