Life

Albert de la Survivor, acuzat că a pupat-o pe Maria fără acordul ei: „Chestia asta mă sperie, mi se face pielea de găină”

Un incident ciudat a avut loc la Survivor România. Maria l-a acuzat pe Albert că a pupat-o fără acordul ei. Tânăra a explicat că îi este frică de această situație.
23.05.2021 | 21:41
Albert de la Survivor acuzat ca a pupato pe Maria fara acordul ei Chestia asta ma sperie mi se face pielea de gaina
Albert de la Survivor, acuzat că a pupat-o pe Maria fără acordul ei: „Mi-e frică să mai dorm lângă el" Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cei doi concurenți din echipa albastră au o relație foarte apropiată. Cu toate acestea, se pare că este una de prietenie.

În ultima vreme au avut loc mai multe momente de tandrețe între cei doi. Acestea au fost intens comentate de ceilalți membri ai echipei Faimoșilor.

ADVERTISEMENT

Albert de la Survivor, acuzat că a pupat-o pe Maria fără acordul ei: „Mi-e frică să mai dorm lângă el”

Totuși, în ediția din data de 23 mai, a ieșit la iveală o situație puțin ciudată. Maria și Albert dorm împreună de multă vreme și au mai fost surprinși în ipostaze tandre.

De data aceasta, tânăra l-a acuzat pe coechipierul ei că a pupat-o fără ca ea să fie de acord. Ea a explicat că situația este una ciudată și nu se mai simte foarte confortabil în compania acestuia.

ADVERTISEMENT

Maria a precizat că este foarte supărată pe Albert: „Sunt foarte supărată pe tine. Știi tu ce ai făcut?”.

„Eu eram acolo și dormeam și tu m-ai luat de față și m-ai pupat”, a adăugat aceasta. În fața ei, Albert a încercat să nege acuzațiile.

ADVERTISEMENT

Războinicul a spus că nu a făcut așa ceva, iar discuția dintre cei doi s-a transformat într-una în contradictoriu, fiecare susținându-și varianta asupra modului în care s-au întâmplat lucrurile.

Sfârșitul prieteniei dintre Maria și Albert?

Lucrurile nu s-au încheiat cu o discuție în contradictoriu. Dacă în fața Mariei Albert a negat acuzațiile, când aceasta nu a mai fost prezentă, Războinicul a recunoscut că tânăra are dreptate.

ADVERTISEMENT

El a explicat că a făcut ceea ce a simțit: „Ce să fac, așa mi-a venit,”. a spus acesta. Au urmat alte discuții, iar tânăra a vut să știe care sunt sentimentele colegului său.

Ea l-a întrebat pe acesta ce sentimente are pentru ea sau dacă se simte atras în timp ce dorm împreună. Maria a explicat și că situația este una foarte incomodă.

Tu mă placi?! Vreau să aud răspunsul tău sincer la întrebarea asta,” l-a întrebat aceasta pe Albert. Răspunsul lui a fost unul negativ.

„Chestia aceasta mă sperie un pic. Mi se face pielea de găină când mă gândesc. Nu aș vrea să mai dorm alături de el. M-aș distanța cumva față de el, pentru că este ciudat,” a explicat ea

ADVERTISEMENT