Life

Albert de la Survivor România, susținut de una din cele mai cunoscute ex-concurente de la Bravo, ai stil: „Îl plac”

27.04.2021 | 17:20
Albert de la Survivor Romania sustinut de una din cele mai cunoscute exconcurente de la Bravo ai stil Il plac
ADVERTISEMENT

Albert de la Survivor România are parte de tot mai mulți susținători, în semn de protest față de ceilalți concurenți din tabăra Războinicilor care îi fac zile fripte.

Una dintre cele mai cunoscute foste concurente de la Bravo, ai stil Celebrities a declarat că se regăsește foarte mult în Albert, căci și ea a avut parte de același tratament când se afla în concursul de modă de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

E vorba despre nimeni alta decât Bianca Rus, care spune că Albert merită să fie pe primul loc. A enumerat motivele pentru care îl susține, în afară de faptul că este victima răutăților colegilor săi.

Bianca Rus îl susține pe Albert la Survivor România

„De la începutul competiției am declarat la WOWbiz ca îl plac și îl susțin pe Albert. Între timp am văzut ca e un sportiv minunat și un om super, apreciez că e respectuos cu colegii chiar și cu cei ce nu merita.

ADVERTISEMENT

Este încrezător și faptul că toți îl marginalizează si lovesc in el cu vorbe…ceea ce ma duce cu gândul când eram eu la Bravo, ai Stil! așa se comportau și colegele cu mine. Concluzie- mi drag de el, îmi place mult de tot”, a declarat Bianca Rus pentru wowbiz.ro.

bianca rus
Bianca Rus se declară cea mai mare fană a lui Albert. Foto: Instagram

De opt săptămâni pe primul loc

Preferatul publicului de la Războinici a reușit să mobilizeze tot mai multă lume în mediul online și este unul dintre cei mai controversați concurenți.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii sunt împărțiți în două când vine vorba despre el. Unii susțin că este teatral și are o strategie bine pusă la punct, jucând foarte bine rolul victimei, în timp ce susținătorii cred 100% în comportamentul său și îl văd ca pe o victimă reală.

Albert a fost salvat până acum de opt ori în competiția Survivor România, spre surprinderea colegilor săi care nu înțeleg de ce publicul îl votează constant într-un număr destul de mare. Principalul rival al concurentului este Sorin Pușcașu, care de câteva săptămâni nu se mai numără printre concurenții protejați, însă a scăpat de fiecare dată de eliminare.

ADVERTISEMENT