Life

Albert de la Survivor România, taxat dur de Sorin și Bogdan Urucu: „Mi s-a părut urât…”

Albert de la Survivor România a fost taxat dur de Sorin Pușcașu și Bogdan Urucu.
09.06.2021 | 09:17
Albert de la Survivor Romania taxat dur de Sorin si Bogdan Urucu Mi sa parut urat
Albert de la Survivor România, taxat dur de Sorin și Bogdan Urucu: „Mi s-a părut urât...” Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Albert Oprea de la Survivor România a fost taxat dur de foștii lui coechipieri, Sorin Pușcașu și Bogdan Urucu. Tânărul nu s-a înțeles niciodată cu Sorin în timpul competiței, cei doi având conflicte uriașe.

Scandalul dintre Albert și Sorin s-a terminat atunci când acesta din urmă a fost eliminat pe motive medicale. Cei doi s-au salutat, iar conflictul părea dat uitării.

ADVERTISEMENT

La mai bine de trei săptămâni după ce a părăsit competiția, Sorin încă mai este întrebat de fani în legătură cu cearta interminabilă cu fostul său coleg din echipa albastră.

Albert de la Survivor România, taxat dur de Sorin și Bogdan Urucu

Albert Oprea a fost taxat dur de doi dintre foștii lui coechipieri, Sorin Pușcașu și Bogdan Urucu. Cu primul a avut numeroase conflicte pa parcursul reality show-ului de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Deși au trecut câteva săptămâni de când a revenit acasă, Sorin mai primește întrebări legate de Albert. Recent, un fan i-a scris „ai avut dreptate când spuneai că Albert e un fals!”.

Sorin a susținut că niciodată nu a făcut strategii în concurs, altfel lucrurile ar fi stat cu totul diferit.

ADVERTISEMENT

„Eu n-am mințit niciodată cu nimic și n-am făcut strategii. Dacă făceam strategii, jucam total altfel”, a fost răspunsul fostului Războinic pentru fani.

Sorin Pușcașu, Survivor România
Sorin Pușcașu de la Survivor România. Sursa foto: Instagram

Bogdan Urucu reacționează la conflictul din echipa albastră

Bogdan Urucu și-a dat și el cu părerea despre conflictul care a izbucnit, recent, în echipa Războinicilor.

ADVERTISEMENT

Fetele au pornit un adevărat război cu Albert, Andrei și Marius, pe motiv că aceștia nu le-au luat apărarea atunci când Faimoșii aruncau cu săgeți în ele.

Fostul concurent a fost de partea fetelor și îl pune la zid pe Albert pentru cum s-a purtat cu ele, mai ales cu Maria, cu care părea să fi legat o strânsă prietenie.

Tânărul consideră că nu mai trebuie să existe astfel de conflicte și cp toți ar trebui să se susțină până la final. Bogdan a ținut să precizeze că nu are nimic cu nimeni și că a rămas prieten cu toți.

„Cătă răutate. În primul rând, vreau să precizez faptul că nu am nimic cu Albert, nu am nimic cu Marius, cu Andrei, cu fetele nici atât.

Vorbeam doar în contextul faptului că, având în vedere că Maria este o fată de doar 20 de ani și că jocul, nejocul, ce cred unii dintre voi că a fost acolo, că au jucat fetele murdar…până la urmă, Maria este o fată, iar Albert este un bărbat, ar trebui să fie.

Cumva mi s-a parut urât faptul că după ce, perioada asta scurta de o lună în care eu am stat acolo, Maria i-a fost alături, iar acum el a făcut-o să plângă…

Prieteni sunt cu toți, chiar m-am întâlnit și acum o săptămână și cu cei pe care nu i-am prins în competiție. Îmi doresc să câștige unul dintre războinici și atât, indiferent care o fi el.

Frumos ar fi ca până la finalul competiției să se susțină unul pe altul, că doar pe ei s-au avut de la început”, a spus acesta pe InstaStory.

Bogdan Urucu de la Survivor România
Bogdan Urucu de la Survivor România, despre conflictul de la Războinici. Sursa foto: Instagram

Scandal în echipa albastră, pornit de Maria și Adelina

Liniștea din echipa Războinicilor nu a durat foarte mult. După plecarea lui Sorin, conflictele păreau să fi dispărut complet.

Cu o săptămână înainte de un nou scandal, Andrei Dascălu chiar a spus că niciodată nu s-a simțit atât de bine în această formuă din echipa lui.

Totul s-a terminat atunci când Maria și Adelina i-au acuzat pe Albert, Andrei și Marius că nu le-au luat apărarea atunci când Faimoșii spuneau ceva nepotrivit la adresa lor.

În final, Adelina a fost eliminată din competiție. Rămâne de văzut dacă Albert și Maria vor da uitării conflictului astfel încât să fie din nou o echipă unită.

ADVERTISEMENT