Life

Albert o face praf pe Maria la Survivor România 2021. O acuză de o strategie murdară: “Hai să fac o dramă”

Albert o face praf pe Maria la Survivor România. Tânărul este dezamăgit de colega ei, convins că a venit cu o strategie în competiție.
05.06.2021 | 21:02
Albert o face praf pe Maria la Survivor Romania 2021 O acuza de o strategie murdara Hai sa fac o drama
Albert o face praf pe Maria la Survivor România 2021. O acuză de o strategie murdară: "Hai să fac o dramă" Sursa foto: capturi Kanal D
ADVERTISEMENT

Albert Oprea o face praf pe colega lui la Survivor România, Maria Chițu. Tânărul este dezamăgit de situația din echipa albastră, care pare mai dezbinată ca niciodată.

Adelina și Maria au avut un conflict cu băieții din echipa lor, dar și cu Zanni și Sebi de la Faimoși. Albert a ajuns la cocluzia că Maria s-a folosit de el ca să ajungă favorita publicului.

ADVERTISEMENT

Albert o face praf pe Maria la Survivor România 2021. O acuză de o strategie murdară: “Hai să fac o dramă”

Albert o pune la zid pe colega lui, Maria Chițu, în ediția din această seară Survivor România. Războinicul este convins că blondina a venit cu o strategie în competiție și a profitat de faptul că el a ieșit favoritul publicului în ultimele săptămâni.

Deși cei doi păreau extrem de apropiați, existând speculații cum că ar forma un cuplu, Albert și-a schimbat părerea despre Maria, singura lui aliată în conflictele cu Starlin și Sorin.

ADVERTISEMENT

Abert a povestit situația din camp cu Zanni și Sebastian Chitoșcă.

„Am fost dus cu zăhărelul de Maria de când a venit în competiție, frate, mi-a zis că e de partea mea. Adică a venit direct cu o strategie, la modul ăsta e favoritul publicului.

Mă aliez cu el, i-a mers strategia, a ieșit favorita publicului, a ieșit acolo în top și după a văzut ea ușor, ușor că pierde teren, că noi, băieții, suntem cei mai votați.

ADVERTISEMENT

Eu am fost pe primul loc, Marius pe doi și Andrei pe trei și ce a zis? Dacă iese Adelina, următoarea sunt eu. Hai să fac cumva o dramă, să mă aliez cu Adelina și să facem cumva”, a declarat Albert Oprea.

Tensiunile s-au reaprins în echipa Războinicilor

Andrei Dascălu este și el dezamăgit de Maria, dar și de Adelina, spunând că nu mai vrea să aibă tangențe cu ele. Cele două concurente se află acum într-un mare scandal cu băieții din echipa albastră.

ADVERTISEMENT

„Nu mai vreau să am o tangenţă cu niciuna dintre ele până la sfarșitul competiției. Mi-au demonstrat ce aveau de demonstrat.

Vreau ca echipa să câştige, dar nu mai vreau sa mai am nicio tangență cu ele două”, a declarat Andrei la testimoniale.

Între timp, Adelina i-a spus Mariei că Albert este „dezamăgirea supremă” la Survivor România și că nu se aștepta la asemenea acuzații din partea lui.

După plecarea lui Sorin Pușcașu, lucrurile păreau să se fi așezat în echipa Războinicilor. Săptămâna trecută, Andrei chiar a declarat că niciodată nu s-a simțit atât de bine alături de colegii lui.

Se pare că fericirea s-a terminat repede, pentru că noi conflicte au tulburat apele printre concurenți.

ADVERTISEMENT