Life

Albert Oprea a recunoscut că a făcut o pasiune pentru Elena, câștigătoarea Survivor România. Ce gest a făcut războinicul

Albert Oprea a susținut-o pe Elena Ionescu în primul sezon al Survivor România. Războinicul a recunoscut că făcuse o pasiune pentru cântăreață.
23.08.2021 | 21:07
Albert Oprea a recunoscut ca a facut o pasiune pentru Elena castigatoarea Survivor Romania Ce gest a facut razboinicul
ADVERTISEMENT

Albert Oprea a dezvăluit faptul că în primul sezon al reality show-ului Survivor România a susținut-o pe cântăreața Elena Ionescu.

Fosta solistă a trupei Manding a fost și marea câștigătoare a concursului.

Războinicul a făcut un prim gest pentru a se apropia de artistă. La ultima fotografie postată de aceasta pe contul de socializare Albert i-a lăsat două emoji-uri cu îmbrățișări.

ADVERTISEMENT

Albert Oprea a recunoscut că a făcut o pasiune pentru Elena, câștigătoarea Survivor România

Albert Oprea și-a făcut curaj și a recunoscut că făcuse o pasiune pentru fosta solistă a trupei Mandinga. Războinicul spune că a susținut-o pe Elena Ionescu în primul sezon al emisiunii Survivor România, pe care aceasta l-a și câștigat după o luptă crâncenă cu ceilalți concurenți.

Fostul concurent de la Survivor România a vrut să-și arate aprecierea față de Elena și i-a lăsat pe Instagram două emoji-uri cu îmbrățișări.

ADVERTISEMENT

Elena nu i-a răspuns, dar a apreciat comentariul războinicului. În trecut Albert a vorbit pentru Wowbiz.ro despre femeia perfectă.

“Nu am un tipar de femeie, trebuie să aibă acel ceva, să fie inteligentă… Trebuie să arate bine fizic. Aud chestia asta din partea multora, că nu contează cum arată fizic. Pentru mine trebuie să arate bine și fizic, ca să mă atragă.

ADVERTISEMENT

Până să descoperi un om, te atrage fizic. Nu am un tipar anume. Și trebuie să fie acea chimie între noi, să fie inteligentă, să am ce discuta cu ea”, a spus războinicul.

Albert ar putea participa într-o nouă emisiune

Albert Oprea a fost unul dintre cei mai iubiți concurenți din acest sezon. Săptămâni întregi a fost cel mai votat din echipa Războinicilor.

ADVERTISEMENT

Acum a primit o nouă ofertă de a participa la altă emisiune televizată. Deocamdată nu a vrut să spună despre ce emisiune este vorba.

“Nu am luat o hotărâre, dar oferta există. Alin are dreptate în tot ce spune. Astăzi chiar m-a lăsat mască. Mi-a spus că m-a contactat emisiunea asta. I-am zis că nu mă văd acolo și dacă era vorba, eram contactat până acum.

El nu știa nimic și astăzi am primit oferta”, a declarat Alin Oprea în cadrul emisiunii „Ștafeta mixtă.

ADVERTISEMENT