Life

Albert Oprea, adevărul despre relația cu Simona Hapciuc de la Survivor România. Ce este, de fapt, între ei

Albert Oprea de la Survivor România a vorbit despre relația pe care o are în momentul de față cu Faimoasa Simona Hapciuc.
11.08.2021 | 12:23
Albert Oprea adevarul despre relatia cu Simona Hapciuc de la Survivor Romania Ce este de fapt intre ei
ADVERTISEMENT

Fostul Războinic din Republica Dominicană și blondina au apărut de câteva ori în ipostaze tandre, de aici plecând și speculațiile care spun că ar avea mai mult decât o simplă relație de amiciție.

Dacă Simona Hapciuc a mărturisit că se înțeleg foarte bine ca prieteni și nu vor să strice această legătură, iată că Albert Oprea a fost oarecum evaziv și nu a dorit să spună prea multe.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea fostul participant de la Kanal D a scos la iveală faptul că în prezent actrița este puțin supărată pe el, fără să ofere prea multe detalii în acest sens.

Albert Oprea și Simona Hapciuc de la Survivor România s-au certat. Ce a spus fostul Războinic despre relația lor

În aceeași notă, Albert Oprea a subliniat faptul că ține foarte mult la Simona Hapciuc, în ciuda faptului că în timpul competiției Survivor România au fost rivali.

ADVERTISEMENT

„Am ținut și țin foarte mult la Simona. E un pic supărată pe mine, dar sper să-i treacă, că țin foarte mult la ea”, le-a spus fostul concurent de la Kanal D fanilor săi.

Întrebat dacă a fost atras fizic de concurentele din Republica Dominicană, tânărul nu a ezitat să spună adevărul. „Au fost câteva”, a fost replica afaceristului, care nu a oferit niciun indiciu în plus.

ADVERTISEMENT

Când a fost vorba de calitățile pe care le apreciază la o femeie, Albert Oprea a ales inteligența și aspectul fizic, Simona Hapciuc încadrându-se de minune în această categorie.

Momentan nu se știe exact ce se întâmplă între cei doi foști concurenți de la Survivor România, vârsta putând fi, de asemenea, un impediment în calea unei relații amoroase.

ADVERTISEMENT

Blondina are 31 de ani, în timp ce fostul Războinic numai 23. În plus, Faimoasa spunea la un moment dat că nu-și permite să depășească limitele în ceea ce-l privește pe fostul ei rival.

Simona Hapciuc nu vrea să strice prietenia cu Albert Oprea

„Între mine și Albert este o foarte frumoasă relație de prietenie, care se bazează pe respect și apreciere și tocmai acest respect pe care îl avem unul pentru celalalt nu ne permite să depășim anumite limite. 

Dacă ne iubim? Da, ne iubim ca și prieteni, petrecem timp împreună și discutăm despre planurile de viitor ale fiecăruia.

Suntem amândoi conștienți de frumusețea relației dintre noi așa cum este acum și nu am îndrăzni să o stricam doar de dragul de a încerca o relație amoroasă”, a declarat Simona Hapciuc pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT