Life

Albert Oprea de la Survivor România a recunoscut totul! Adevărul despre relația cu Simona Hapciuc

Ce se întâmplă între Albert Oprea și Simona Hapciuc de la Survivor România? Războinicul a spus totul!
28.07.2021 | 11:07
Albert Oprea de la Survivor Romania a recunoscut totul Adevarul despre relatia cu Simona Hapciuc
ADVERTISEMENT

Albert Oprea de la Survivor România a vorbit despre relația lui specială cu Simona Hapciuc, cea care a participat în show în echipa Faimoșilor.

În ultima perioadă, despre cei doi concurenți au apărut tot felul de zvonuri. Unele dintre speculații au fost alimentate ba de Simona, ba de el, însă niciodată nu au vorbit clar și răspicat dacă formează sau nu un cuplu.

ADVERTISEMENT

Albert a recunoscut, pentru început, că are o prietenie specială cu Simona. De altfel, blondina i-a făcut campanie intens în mediul pe parcursul competiției. Simona chiar a fost acuzată că i-a trădat pe Faimoși pentru că l-a susținut pe cel pe care ar fi pus ochii.

Albert Oprea de la Survivor România a recunoscut că e atras de Simona Hapciuc

Fostul concurent a lămurit în cele din urmă misterul pentru toată lumea. Deși par a fi un cuplu, cei doi sunt, deocamdată, doar foarte buni prieteni.

ADVERTISEMENT

Albert a recunoscut însă că a fost atras de fizicul antrenoarei de fitness, dar nu are sentimente profunde față de ea.

„Nu știu… Suntem prieteni foarte buni. Nu formăm un cuplu. Ne înțelegem foarte bine”, a precizat Albert Oprea în emisiunea Ștafeta mixtă de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

„Fizic m-a atras de la început. Au fost mai multe fete care m-au atras, iar ea este una dintre ele. Suntem prieteni foarte buni deocamdată”, a adăugat fostul concurent de la Survivor România.

Ceea ce au remarcat telespectatorii a fost că, deși a spus că nu sunt împreună, ochii lui Albert sclipeau când vorbea despre Simona, lăsând să se înțeleagă că există posibilitatea ca pe viitor să fie ceva între ei.

ADVERTISEMENT

Relațiile care nu au trecut testul timpului

Competiția Survivor România a născut pasiuni aprinse între concurenți, nu doar din punct de vedere sportiv. De-a lungul celor 6 luni, unii s-au apropiat foarte mult.

Nevoia de afecțiune și greutățile prin care au trecut în Republica Dominicană i-au apropiat pe unii atât de mult încât se vorbea despre relații de iubire.

Cel mai iubit cuplu a fost cel dintre Zannidache și Ana Porgras. Cei doi au negat că ar fi fost ceva între ei, iar după terminarea competiției s-au separat.

Au atras atenția și Roxana Ghiță și Andrei Dascălu. Cei doi au recunoscut că sunt împreună și, după doar trei zile relația lor s-a terminat. Rămâne de văzut cum va evolua prietenia dintre Albert și Simona. Vor fi oare împreună sau vor avea soarta celorlalte două perechi?

 

ADVERTISEMENT