Life

Albert Oprea de la Survivor România are Covid-19. Ce mesaj a transmis fostul concurent

Albert Oprea de la Survivor România 2021 a anunțat că este infectat cu noul tip de coronavirus.
13.10.2021 | 14:56
Albert Oprea de la Survivor România are Covid-19. Ce mesaj a transmis fostul concurent
Albert Oprea de la Survivor România are Covid-19. Ce mesaj a transmis fostul concurent. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul Războinic din Republica Dominicană a postat o imagine cu testul Covid, fără să ofere detalii suplimentare despre starea sa de sănătate sau forma pe care o are.

În momentul de față nu se cunoaște nici faptul dacă fostul concurent de la Kanal D se recuperează acasă sau a fost internat într-o unitate spitalicească.

Albert Oprea a primit numeroase încurajări legat de anunțul făcut în mediul virtual, unii dintre fanii săi amuzându-se pe seama situației sale.

ADVERTISEMENT

Albert Oprea de la Survivor România, infectat cu coronavirus. Cum a făcut anunțul

Se pare că unii internauții au luat totul ca o glumă și au asemănat testul Covid cu cel de sarcină, de aici și mesajul că va fi un tată bun.

„Stai liniștit! Sunt sigur că vei fi un tătic excelent” sau „Vei fi un tată minunat”, sunt doar două dintre „urările” primite de la fani.

ADVERTISEMENT

Din păcate, Albert Oprea de la Survivor România nu se confruntă pentru prima oară cu probleme de sănătate. Înainte de a fi depistat pozitiv tânărul a dezvăluit prin ce a trecut.

Fostul Războinic a vorbit despre atacurile de panică care nu-i dau pace, acestea fiind declanșate în clipa în care a aflat o veste tristă despre o rudă de-a sa.

ADVERTISEMENT

„Atunci a fost cel mai mare atac de panică pe care l-am făcut. Următoarea perioadă pentru mine a fost tragică, pentru că nu mai puteam dormi.

Somnul era foarte agitat, aveam coșmaruri. Nu mai puteam să stau singur în casă, pentru că aveam impresia că voi face infarct.

ADVERTISEMENT

Palpitații aveam constant, pulsul mărit, tensiunea destul de mare. Îți distruge viața socială…”, a spus tânărul într-un vlog, notează libertatea.ro.

Cum și-a schimbat Albert Oprea viața după atacurile de panică

Albert Oprea nu a stat cu mâinile în sân și a cerut ajutor. A apelat la un medic și a ajuns să-și schimbe complet viața, asta pentru că era măcinat pe interior.

ADVERTISEMENT

„Am apelat la doctorul de familie. Am decis să îmi schimb stilul de viață. De atunci, viața mea s-a schimbat. Sufeream foarte tare și mă durea pe interior”, a mai spus fostul Războinic.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri