Life

Albert Oprea de la Survivor România, atras de o fostă concurentă de la Bravo, ai stil. Ce mesaje și-au trimis cei doi

Albert Oprea de la Survivor România este gata de o nouă relație sentimentală dacă este să ne luăm după unele detalii lăsate pe rețelele de socializare.
27.07.2021 | 08:48
Albert Oprea de la Survivor Romania atras de o fosta concurenta de la Bravo ai stil Ce mesaje siau trimis cei doi
ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Kanal D este atras de o tânără care a participat în emisiunea de modă „Bravo, ai stil! Celebrities”. Mai exact, Războinicul și Bianca Rus sunt foarte apropiați în ultima vreme.

Relația celor doi pare să se contureze foarte frumos având în vedere schimbul de replici pe care-l au în mediul virtual. Așa se face că Albert Oprea apreciază tot mai des imaginile artistei.

ADVERTISEMENT

Albert Oprea de la Survivor România, gata de o nouă relație. Ce pe vedetă a pus ochii Războinicul

Cântăreața nu se lasă mai prejos și comentează postările pe care le face fostul participant de la Survivor România. Să fie un început de relație între Războinic și Bianca Rus?

Frumoasa blondină este atentă la imaginile pe care le publică Albert Oprea și nu este exclus ca între ei să fie mai mult decât o simplă prietenie.

ADVERTISEMENT

Vedeta a fost căsătorită în trecut cu Antonio, de care a divorțat în anul 2019. Ulterior, artista s-a iubit cu designerul Ștefan Farrell, cei doi formând unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din showbiz.

Din păcate, nici această relație nu a mers și după numai câteva luni s-au despărțit, creatorul de modă dezvăluind că între ei nu a fost niciodată nimic și chiar prietenia lor s-au stricat după.

ADVERTISEMENT
Schimbul de comentarii dintre Albert Oprea și Bianca Rus
Schimbul de comentarii dintre Albert Oprea și Bianca Rus. Sursa foto: captură foto Instagram

Ce se întâmplă între Albert Oprea și Simona Hapciuc de la Survivor România

Apropierea dintre Albert Oprea și Bianca Rus vine după ce au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora Războinicul ar forma un cuplu cu Simona Hapciuc, care a făcut parte din echipa Faimoșilor.

Actrița a pus punctul de i, mărturisind că nu dorește să strice prietenia pe care o are cu fostul concurent de la Kanal D, relația lor fiind una care se bazează pe respect.

ADVERTISEMENT

„Între mine și Albert este o foarte frumoasă relație de prietenie, care se bazează pe respect și apreciere și tocmai acest respect pe care îl avem unul pentru celalalt nu ne permite să depășim anumite limite.

Dacă ne iubim? Da, ne iubim ca și prieteni, petrecem timp împreună și discutăm despre planurile de viitor ale fiecăruia.

Amândoi suntem conștienți de frumusețea relației dintre noi așa cum este acum, și nu am îndrăzni să o stricam doar de dragul de a încerca o relație amoroasă”, a declarat Simona Hapciuc pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT