Life

Albert Oprea de la Survivor România, concurent la Casa iubirii? Vestea care i-a luat prin surprindere pe fanii show-ului

Un zvon interesant a apărut în mediul online legat de cine ar putea fi noul concurent de la Casa iubirii. Albert Oprea, fost participant la Survivor România, ar fi semnat cu Kanal D!
06.05.2022 | 10:47
Albert Oprea de la Survivor Romania concurent la Casa iubirii Vestea care ia luat prin surprindere pe fanii showului
Albert Oprea, fost concurent la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

După terminarea celui de-al doilea sezon Survivor România, difuzat la Kanal D, Albert Oprea de la Războinici a tot ”amenințat! că nu a luat sfârșit cariera sa în televiziune.

Albert Oprea, posibil concurent la Casa iubirii

Contestat și iubit în aceeași măsură, fostul concurent a avut tot felul de apariții în emisiuni și în interviuri pe Youtube. Până acum nu s-a lipit niciun proiect de el.

ADVERTISEMENT

Se pare că marea șansă de a reveni pe micul ecran s-a produs în cazul tânărului! Acesta ar fi început de joi, 5 mai 2022, filmările pentru… Casa iubirii!

Albert a confirmat cu jumătate de gură că se pregătește pentru un proiect cu totul special pe pagina sa de Instagram. Fostul concurent de la Survivor România a trecut pe la frizerie, semn că se ferchezuiește pentru fetele din reality-show-ul matrimonial de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

„Gata de o nouă provocare! O să vedeți!”, este mesajul prin care Albert Oprea mai că nu a spus că va fi prezent în Casa iubirii. Vestea a fost dată de curând de pagina de Instagram „Viperele vesele”, un cont unde au apărut tot felul de spoilere despre cele mai urmărite emisiuni de la noi. Multe dintre zvonuri s-au confirmat în timp.

Credibilitatea acestei pagini este una destul de mari, căci a ”nimerit” o serie de câștigători ale unor concursuri de succes, precum învingătorul de la „Chefi fără limite”.

ADVERTISEMENT
Albert Oprea s-a pregătit pentru Casa iubirii. Foto: Instagram Viperele vesele/ Albert Oprea

A avut o relație scurtă cu Simona Hapciuc de la Survivor România

„Albert Oprea, fostul concurent Survivor 2021, va fi noul concurent al emisiunii Casa iubirii.  Joi, 05.05 2022 a participat la prima sa zi de filmare pentru această emisiune”, au scris Viperele vesele pe Instagram.

Albert nu a fost foarte discret până acum cu viața sa sentimentală. Acesta a avut o relație de scurtă durată cu o fostă concurentă de la Survivor. Cei doi și-au dat seama în timp că nu pot fi mai mult decât prieteni.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Simona Hapciuc, fosta actriță din „Trăsniții” de la Prima TV, cea care a fost membră în echipa Faimoșilor de la Survivor 2021.

 

ADVERTISEMENT