Life

Albert Oprea de la Survivor România, dezvăluire în premieră, după mesajul mamei: “Nimeni nu știa asta”

08.03.2021 | 13:01
Albert Oprea de la Survivor Romania dezvaluire in premiera dupa mesajul mamei Nimeni nu stia asta
Albert Oprea de la Survivor, emoționat de mesajul primit din partea mamei
ADVERTISEMENT

Albert Oprea de la Survivor România a fost extrem de emoționat după jocul de comunicare. Cu ocazia zilei de 8 martie, Războinicii au primit mesaje video din partea mamelor sau a figurilor materne din viața lor. După ce a urmărit filmarea cu mama lui, Albert a făcut o dezvăluire în premieră.

Au luptat cu toate armele împotriva Faimoșilor și au reușit să câștige. Răsplata pentru echipa Războinicilor a fost una pe măsură: un platou cu fructe și un mesaj video care i-a emoționat până la lacrimi. Cu toate că este o fire rezervată atunci când vine vorba despre sentimentele reale din concurs, Albert și-a deschis acum sufletul.

ADVERTISEMENT

Mama lui Albert Oprea l-a încurajat, dar i-a oferit și niște vești bune despre o altă femeie importantă din viața lui: bunica. Se pare că aceasta urmărește cu sufletul la gură fiecare ediție Survivor România 2021 și speră ca nepotul ei să câștige marele premiu.

Ce mesaj a primit Albert Oprea de la Survivor, din partea mamei

Mama lui Albert Oprea l-a emoționat până la lacrimi pe Războinic, iar mesajul ei a ajuns și la inimile telespectatorilor Kanal D. În acel moment, nimeni nu bănuia că el va fi favoritul publicului în consiliu, câteva ore mai târziu.

ADVERTISEMENT

“Dragul meu Albert,

Încep prin a-ți spune că îmi este foarte dor de tine. Noi suntem bine, așteptăm cu nerăbdare să urmărim evoluția ta în fiecare săptămână. Nu mai spun de bunica ta, care stă lipită de televizor și urmărește fiecare probă cu sufletul la gură.

Noi, cei de aici, prieteni, vecini, rude, te susținem, îți ținem pumnii și ne rugăm pentru tine. Fii băiatul curajos și ambițios pe care îl știu eu. Ai plecat de acasă cu un scop, pe care sunt sigură că îl vei atinge. Te iubim, te îmbrățișăm cu drag și ai grijă de tine”, a fost mesajul mamei lui Albert.

ADVERTISEMENT
mama lui Albert Oprea de la Survivor Romania
Albert Oprea de la Survivor România, emoționat de mesajul mamei. Sursă foto: captură Kanal D

Albert Oprea, dezvăluire în premieră la Survivor România, după mesajul mamei lui

Albert a făcut o dezvăluire neașteptată, după ce a privit mesajul primit de acasă. El a mărturisit că are un obiect drag, care îi dă curajul să meargă mai departe în competiție. Războinicul nu a uitat nici de tatăl lui, căruia i-a transmis o urare specială.

“A trebuit să ajung aici ca să îmi dau seama de anumite chestii. A trebuit să ajung în punctul ăsta ca să îmi dau seama cât de prețioasă este persoana asta pentru mine și cât de mult îi simt dorul. Adică au fost momente când am fost plecat de acasă, am muncit prin străinătate. Mi se părea atât de greu să stai să vorbești cu mama prin telefon. Dar aici deja au trecut două luni și ceva și mă simt atât de…

ADVERTISEMENT

Chiar simțeam nevoia de așa ceva. Doar să o văd, nu voiam altceva. Doar… uite-o pe mami! Eu am o inimioară așa, găsită pe o piatră, o iau mereu când mă gândesc la voi și adorm cu ea mereu. Nimeni nu știe asta, doar eu știu asta. Și vreau să știți că vă iubesc mult de tot. Și pe tine tată, mai ales că suntem în martie și e o zi specială pentru tine, știi tu la ce mă refer. Vă iubesc mult de tot!”, a mărturisit Albert, cu lacrimi în ochi, la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT