Life

Albert Oprea de la Survivor România, implicat într-un accident de mașină. Cum se simte Războinicul

Albert Oprea de la Survivor România a mărturisit că a fost implicat într-un accident rutier, după ce recent Jador a trecut prin aceeași situație.
29.07.2021 | 10:53
Albert Oprea de la Survivor Romania implicat intrun accident de masina Cum se simte Razboinicul
ADVERTISEMENT

Fostul concurent din Republica Dominicană a fost lovit în spate de un șofer neatent, accidentul fiind unul ușor care nu a avut nevoie de constatare din partea oamenilor legii.

Cel mai probabil Albert Oprea și celălalt șofer au rezolvat totul amiabil, asta pentru că tânărul se îndrepta spre parc pentru a alerga, după ce a acceptat o provocare din partea lui Lucian Barbu.

ADVERTISEMENT

Cei doi foști participanți de la Survivor România sunt gata să-și lucreze abdomenele timp de o lună, până pe 28 august, cel mai tonifiat fiind câștigător, de aici și motivația de a alerga.

Albert Oprea, șir de probleme. Războinicul de la Survivor România a făcut accident de mașină

Revenind la accidentul suferit în cursul serii de miercuri, Albert Oprea a ținut să precizeze că nu este nimic grav, semn că nu a suferit niciun fel de leziune sau altă problemă.

ADVERTISEMENT

„Am ieșit la alergat. Prima oară m-a lovit cineva în spate, am făcut accident cu mașina. Nu e nimic grav”, a spus Albert Oprea de la Survivor România pe InstaStory.

Aceasta nu este singura problemă cu care s-a confruntat fostul concurent de la Kanal D, care a povestit totul în mediul online. L-a prins ploaia când să iasă la alergat, în parcul Carol.

ADVERTISEMENT

„Când să mă duc la alergat a început ploaia. Încercare eșuată, poate pe mâine”, a completat Războinicul în timp ce se află la volanul mașinii personale.

Cine este Albert Oprea de la Survivor România. Are 23 de ani

Albert Oprea este unul dintre concurenții care a acceptat provocarea Survivor România. Tânărul de 23 de ani este om de afaceri și nu se teme de provocările pe care i le aduce viața.

ADVERTISEMENT

Războinicul a avut o evoluție foarte frumoasă în jungla din Republica Dominicană, fiind votat în repetate rânduri favoritul publicului. Din păcate, a fost eliminat înainte de finală.

Fostul participant de la Kanal D regretă că nu a reușit să meargă până la capăt, mărturisind la un moment dat că se aștepta să fie eliminat Marius Crăciun, nu el.

„Simțeam că va ieși Marius, nu pentru că nu e bun. Nu mi-a fost greu să îmbrățișez pe nimeni, am făcut-o din inimă pentru fiecare, chiar și pentru Maria, deși ea m-a nominalizat, m-a trădat, aș putea spune, dar până la urmă nu ea m-a trimis acasă”, a spus Albert Oprea.

ADVERTISEMENT