Life

Albert Oprea de la Survivor România, implicat într-un accident de mașină. Cum se simte Războinicul

Albert Oprea de la Survivor România a mărturisit că a fost implicat într-un accident rutier, după ce recent Jador a trecut prin aceeași situație.
29.07.2021 | 10:53
Albert Oprea de la Survivor România, implicat într-un accident de mașină. Cum se simte Războinicul
Albert Oprea de la Survivor România, implicat într-un accident de mașină. Cum se simte Războinicul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul concurent din Republica Dominicană a fost lovit în spate de un șofer neatent, accidentul fiind unul ușor care nu a avut nevoie de constatare din partea oamenilor legii.

Cel mai probabil Albert Oprea și celălalt șofer au rezolvat totul amiabil, asta pentru că tânărul se îndrepta spre parc pentru a alerga, după ce a acceptat o provocare din partea lui Lucian Barbu.

ADVERTISEMENT

Cei doi foști participanți de la Survivor România sunt gata să-și lucreze abdomenele timp de o lună, până pe 28 august, cel mai tonifiat fiind câștigător, de aici și motivația de a alerga.

Albert Oprea, șir de probleme. Războinicul de la Survivor România a făcut accident de mașină

Revenind la accidentul suferit în cursul serii de miercuri, Albert Oprea a ținut să precizeze că nu este nimic grav, semn că nu a suferit niciun fel de leziune sau altă problemă.

ADVERTISEMENT

„Am ieșit la alergat. Prima oară m-a lovit cineva în spate, am făcut accident cu mașina. Nu e nimic grav”, a spus Albert Oprea de la Survivor România pe InstaStory.

Aceasta nu este singura problemă cu care s-a confruntat fostul concurent de la Kanal D, care a povestit totul în mediul online. L-a prins ploaia când să iasă la alergat, în parcul Carol.

„Când să mă duc la alergat a început ploaia. Încercare eșuată, poate pe mâine”, a completat Războinicul în timp ce se află la volanul mașinii personale.

ADVERTISEMENT

Cine este Albert Oprea de la Survivor România. Are 23 de ani

Albert Oprea este unul dintre concurenții care a acceptat provocarea Survivor România. Tânărul de 23 de ani este om de afaceri și nu se teme de provocările pe care i le aduce viața.

Războinicul a avut o evoluție foarte frumoasă în jungla din Republica Dominicană, fiind votat în repetate rânduri favoritul publicului. Din păcate, a fost eliminat înainte de finală.

Fostul participant de la Kanal D regretă că nu a reușit să meargă până la capăt, mărturisind la un moment dat că se aștepta să fie eliminat Marius Crăciun, nu el.

ADVERTISEMENT

„Simțeam că va ieși Marius, nu pentru că nu e bun. Nu mi-a fost greu să îmbrățișez pe nimeni, am făcut-o din inimă pentru fiecare, chiar și pentru Maria, deși ea m-a nominalizat, m-a trădat, aș putea spune, dar până la urmă nu ea m-a trimis acasă”, a spus Albert Oprea.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri