Life

Albert Oprea de la Survivor România, îndrăgostit de o concurentă? „E fata perfectă pentru mine”

01.03.2021 | 10:24
Albert Oprea de la Survivor Romania indragostit de o concurenta E fata perfecta pentru mine
Albert Oprea de la Survivor România, îndrăgostit de o concurentă. Sursa foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Războinicul Albert Oprea este îndrăgostit de o concurentă de la „Survivor România” și nu s-a ferit să recunoască acest lucru în fața camerelor de filmat. Este vorba despre o nouă concurentă, care a venit cu o doză mare de energie pozitivă în jungla Dominicană. 

Albert Oprea este foarte încântat de noii lui colegi, însă una dintre concurente este cea care l-a vrăjit pe tânăr. Atracția este reciprocă și niciunul dintre ei nu neagă acest lucru.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Sindy, care a intrat recent în competiție. Cei doi au petrecut câtev momente împreună și nu a durat mult până s-a aprins o flacără între ei.

Albert Oprea de la Survivor România, îndrăgostit de o concurentă

Deși concurenții de la „Survivor România” au prte de numeroase tensiuni în timpul show-ului, între unii concurenți s-au format prietenii și se pare că o idilă se naște între doi Războinici. Mai exact, Albert Oprea a pus ochii pe noua lui colegă, Sindy.

ADVERTISEMENT

Szidonia Szasz, așa cum este numele ei complet, a venit recent în Republica Dominicană și este pregătită să-și demonstreze abilitățile în cadrul competiției sportive. Ea estede părere că Albert simte ceva pentru ea întrucât îi amintește de fosta lui colegă, Roxana Ghiță, eliminată din cauza unor probleme medicale

„Am plecat cu Albert să strângem crabi. M-a rugat să-l ajut, i-am arătat locurile, cum să mergă să nu sperie crabul. Cred că mă place, spune că sunt ca Roxi, la cum vorbesc, cum mă comport, semăn puțin la păr cu ea”, a mărturisit Războinica.

ADVERTISEMENT
Albert Oprea și Szidonia Szasz, Survivor România 2021
Albert Oprea este atras de Szidonia Szasz. Sursa foto: Kanal D/ Colaj: Fanatik

Albert a recunoscut că îi place mult să petreacă timpul cu Szidonia și că ea reprezintă pentru el imaginea femeii ideale. „Sindi pentru mine e fata perfectă, vibe pozitiv, o zăpăcită, țin deja la ea după două zile. Ea îmi spune că îi place de mine pe traseu și m-a cucerit, gata.

În primele zile, Sindi părea foarte dezorientată și spunea ea că se simte amețită, fără vlagă, dar astăzi a fost plină de energie, a mers după lemne, după cocos”, a spus concurentul.

ADVERTISEMENT

Sindy nu a putut veni în competiție de la început din cauza unor probleme, fiind înlocuită de Mellina, însă acum este mai bine ca oricând și nicio provocare nu o poate speria. A practocat atletismul timp de trei ani, după care a trecut a dans modern și latino, așa că forma ei fizică este una de invidiat.

ADVERTISEMENT