Life

Albert Oprea, dezvăluiri despre prietenia cu Alin Sălăjean. A rupt tăcerea despre Survivor România

Albert Oprea a făcut dezvăluiri despre prietenia cu Alin Sălăjean, fostul său coechipier de la Survivor România.
27.07.2021 | 21:32
Albert Oprea dezvaluiri despre prietenia cu Alin Salajean A rupt tacerea despre Survivor Romania
ADVERTISEMENT

Albert Oprea a făcut dezvăluiri despre prietenia cu Alin Sălăjean. Fostul concurent de la Survivor România a rupt tăcerea, la câteva săptămâni după finalul sezonului doi.

Cei doi au fost foarte apropiați în timpul competiției, însă Alin a ieșit destul de devreme din cauza problemelor de sănătate. Acesta a fost aliatul lui Albert în numeroasele conflicte pe care le avea cu Sorin Pușcașu sau Musty.

ADVERTISEMENT

Albert Oprea, dezvăluiri despre prietenia cu Alin Sălăjean. A rupt tăcerea despre Survivor România

Albert Oprea a făcut dezvăluiri despre prietenia cu Alin Sălăjean. Cei doi Războinici au fost destul de apropiați, însă accidentarea lui Alin i-a adus eliminarea mai repede decât s-ar fi așteptat.

Tânărul de 24 de ani susține că Alin Sălăjean nu a jucat niciodată un rol atunci când era în competiție. În plus, Albert îi este recunoscător amicului său pentru toată susținerea din timpul show-ului, dar și după aceea.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent a povestit o întâmplare cu Alin Sălăjean, pe care o găsește destul de amuzantă acum.

„Avea și el momente când exagera și i-am zis. Faza care mi-a plăcut a fost cu el în Consiliu, când a zis că își dorește pe 14 februarie să ia cina cu prietenul lui, Albert.

ADVERTISEMENT

L-am certat și atunci și acum ne-am dus aminte de faza asta și am râs. El așa e ca persoană, nu juca un rol acolo. Așa e felul lui de a fi”, a declarat Albert Oprea în cadrul emisiunii „Ștafeta mixtă”, potrivit WOWbiz.ro.

Albert a vorbit despre certurile cu Sorin Pușcașu

Albert Oprea și Sorin Pușcașu nu s-au înțeles mai deloc în timp ce erau concurenți la Survivor România. Acesta a declarat, pentru aceeași sursă, că a stat lângă Sorin la plecarea din România și nu s-ar fi gândit că vor exista asemenea scandaluri între ei.

ADVERTISEMENT

Albert s-a gândit că cei cin echipa Faimoșilor ar putea fi un pericol pentru el, nu coechipierul său.

„Eu cu Sorin am stat pe același scaun când ne-am dus în Republica Dominicană. La dus nu aveam nicio problemă.

Eu nu am avut nicio răzbunare, Sorin nu reprezenta un pericol pentru mine. Un pericol ar fi fost Zanni, Elena, oamenii foarte votați”, a continuat Albert Oprea.

Albert Oprea a fost unul dintre cei mai votați concurenți din sezonul al doilea și a ieșit de multe ori favoritul publicului. Voturile celor de acasă nu l-au ajutat și în ultima etapă a competiției, pentru că a fost eliminat chiar înainte de semifinale.

ADVERTISEMENT