Life

Albert Oprea nu o poate ierta nici azi pe Maria Chițu. Fosta războinică de la Survivor România a reacționat

Albert Oprea și Maria Chițu nu-și vorbesc nici în ziua de azi după ce războinicul a fost dezamăgit de atitudinea blondinei la Survivor România.
02.10.2021 | 14:46
Albert Oprea nu o poate ierta nici azi pe Maria Chitu Fosta razboinica de la Survivor Romania a reactionat
ADVERTISEMENT

Relația de prietenie dintre Albert și Maria de la Survivor România e departe de a se reface. A recunscut-o chiar războinica, întrebată dacă a mai luat legătura cu fostul ei companion.

Prietenia dintre cei doi s-a rupt în momentul în care cele două tabere ale emisiunii s-au unificat. Maria a devenit din ce în ce mai critică la adresa băieților și l-a acuzat de multe ori pe Albert că nu își dădea interesul pentru echipă.

ADVERTISEMENT

Războinicii au fost extrem de apropiați la început, la scurt timp după ce Maria intrase în concurs. Blondina i-a luat de multe ori apărarea lui  Albert până când au apărut disensiunile dintre ei.

Albert Oprea și Maria Chițu de la Survivor România, de la prieteni la dușmani

„Eu și Albert am vorbit despre relația dintre noi. Ca o concluzie, Albert este supărat pe mine pentru că nu poate trece peste neînțelegerile pe care le-am avut în competiție. Eu am ales să le las în spate, el nu”, a scris Maria Chițu pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Ultima lor ceartă, cea care a atârnat cel mai mult de prietenia lor a pornit de la controversatele imagini în care războinicul ar fi sărutat-o în timp ce aceasta dormea.

Despre respectivele imagini Maria nu-și amintea mare lucru, însă fanii au ținut morțiș să îi arate că Albert ar fi profitat de faptul că ea dormea pentru a o pupa.

ADVERTISEMENT

Episodul pupatului, în continuare o enigmă

„După ce am ajuns acasă, susținătorii mi-au trimis niște videoclipuri. Nu știu dacă a fost tăiat cumva, dar i-am zis că îl cred, însă acasă am avut ușoare îndoieli.

Asta mă supără pe mine, că tu crezi că eu fac lucrul ăsta ca să mă disrez. Tu dacă îmi spui 100% că a fost așa, eu te cred. Nu mă interesează dacă m-ai pupat sau nu, Albert. Eu n-am văzut niciodată video”, a spus Maria recent la Wownews.

ADVERTISEMENT

Albert a spus că i se pare ceva bolnav ca oamenii să creadă că voia să o pupe fără acordul ei, profitând de faptul că tânăra dormea. Maria a încercat să treacă peste acest episod, cu toate că după ce a văzut respectivele imagini, părerea ei s-a schimbat destul de mult.

Albert Oprea a spus mereu că nu a privit-o pe blondină cu alți ochi. A considerat-o apropiată și a văzut-o mereu ca pe o soră.

 

ADVERTISEMENT