Life

Albert Oprea, scos din joc la Survivor România. A fost nevoie de intervenția medicului. Ce a pățit războinicul

Albert Oprea a fost scos din joc de la Survivor România. Iată ce a pățit acesta!
04.06.2021 | 21:48
Albert Oprea scos din joc la Survivor Romania A fost nevoie de interventia medicului Ce a patit razboinicul
ADVERTISEMENT

Albert Oprea a trecut prin clipe de groază la Survivor România, după ce a călcat strâmb și a fost nevoie de intervenția medicilor. Acesta a avut parte de ghinion chiar în timpul primului meci de imunitate din săptămână.

Ce s-a întâmplat cu Albert Oprea la Survivor

Din cauza acestei accidentări, Albert Oprea nu a mai primit acordul medicilor de a fi reintrodus în competiție, chiar dacă specialiștii au spus că este vorba doar despre o întindere.

ADVERTISEMENT

„Mă doare rău! Am călcat strâmb rău de tot”, a spus Albert Oprea, în timp ce expresia de pe fața lui arată că se confruntă cu o durere foarte puternică.

Pe de altă parte, Faimoșii s-au bucurat că au scăpat de un adversar temut, astfel că accidentarea lui Albert Oprea a venit, mai degrabă, ca un avantaj pentru ei.

ADVERTISEMENT

„Hai că de Albert am scăpat! Cred că a dat cu tibia cam rău”, a spus Ștefan Ciuculescu din echipa Faimoșilor.

Albert este favoritul celor de acasă

Albert Oprea se bucură de o mare susținere din partea celor de acasă, el fiind chiar favoritul publicului. Acesta a dezvăluit că este foarte recunoscător pentru toată susținerea pe care o primește.

ADVERTISEMENT

De asemenea, el a ținut să precizeze că îi este foarte greu, este obosit și suferă de lipsa de hrană și de dorul de casă. Totuși, chiar și în aceste condiții, el încă se gândește la visul de a câștiga Survivor România.

„Vreau să încep prin a mulțumi oamenilor, care nu mă lasă, deși recunosc că sunt într-o perioadă în care sunt cam obosit. Nu mă gândesc prea mult acasă neapărat sau la foame, sunt doar obosit.

ADVERTISEMENT

Sunt cinci luni petrecute aici și le mulțumesc că încă cred în mine și în visul meu”, a spus Albert Oprea.

De asemenea, el a promis că va face tot ce ăi stă în putere pentru a putea să câștige, pentru toți cei care l-au votat și i-au oferit susținerea.

„Acum am conștientizat și eu că de fiecare data când spuneți favoritul publicului chiar îmi bate inima, e sentimental acela. Mulțumesc din inimă tuturor. Visul meu e de a ajunge în finală și promit să fac toată lumea care mă votează fericiți.  Mergem mai departe împreună”,  a declarat Albert Oprea.

ADVERTISEMENT