Life

Albert Oprea și Simona Hapciuc s-au împăcat? Ce relație au foștii concurenți de la Survivor România

Albert Oprea și Simona Hapciuc de la Survivor România au fost o vreme în atenția publică, dar ce se întâmplă acum cu relația celor doi?
07.10.2021 | 20:51
Albert Oprea si Simona Hapciuc sau impacat Ce relatie au fostii concurenti de la Survivor Romania
Albert Oprea și Simona Hapciuc s-au împăcat? Ce relație au foștii concurenți de la Survivor România. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul Războinic din Republica Dominicană a dat cărțile pe față și a vorbit despre fosta sa colegă. Tânărul susține că în prezent lucrurile sunt mult mai bune între ei, după ce în trecut i-a greșit frumoasei blondine.

Albert Oprea a precizat și care este natura relației pe care o are cu Simona Hapciuc, dar și cum a reușit să o împace. Fostul participant de la Survivor România a greșit mult față de vedeta de la Antena Stars, spune chiar el.

ADVERTISEMENT

Albert Oprea, adevărul despre relația cu Simona Hapciuc de la Survivor România

„De prietenie (n.r. relația pe care o au în prezent). Pentru că am fost acum, în ultima perioadă, certați. S-a supărat pe mine pentru treaba aia, de atunci, pentru că nu am ajuns când i-am promis undeva, nu am mai putut să ajung.

S-a supărat pe bună dreptate. Mi-am cerut scuze. Am vrut să mă revanșez, dar nu prea mi-a dat ocazia. Nu am mai vorbit o perioadă și după am simțit nevoia să îi scriu. 

ADVERTISEMENT

I-am scris ce mai face, cum se mai simte. Am simțit că am greșit rău față de ea. În ultima perioadă i-am scris, recent. Trebuia să ne vedem chiar astăzi. 

Sincer să fiu, chiar am avut o discuție și cu cineva apropiat și chiar m-a întrebat ce mai face. I-am zis că nu mai vorbește și cumva m-a răscolit și acea persoană.

ADVERTISEMENT

«Băi, împacă-te cu ea, fata te-a susținut, a ținut la tine foarte mult, a fost lângă tine, ceea ce nu e de ici, de colo». Tocmai d-aia am zis să îi scriu, să mai insist.

Până la urmă a înțeles. I-am zis să ne vedem la un ceai, ceva, că mi-e dor să o văd”, a mărturisit Albert Oprea despre împăcarea cu Simona Hapciuc, de la Survivor România,  pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Albert Oprea și Simona Hapciuc, colegi în aceeași emisiune TV

Cei doi au fost rivali în competiția sportivă de la Kanal D, însă s-au apropiat extrem de mult după marea finală, care a fost câștigată de Zanni.

În momentul de față, fostul concurent de la Survivor România se declară fericit că blondina i-a mai acordat o șansă și că i-a trecut supărarea.

ADVERTISEMENT