Life

Albert Oprea, ex-concurent la Survivor România, anunț-inedit pe Instagram: „Angajez fată cu experiență”

Albert Oprea de la Survivor România și-a luat prin surprindere fanele cu un anunț făcut pe Instagram. Războinicul face angajări și își dorește să găsească o tipă cu experiență.
12.11.2021 | 13:38
Albert Oprea exconcurent la Survivor Romania anuntinedit pe Instagram Angajez fata cu experienta
Albert Oprea de la Survivor România a postat un anunț de angajare pe Instagram. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Albert Oprea, ex-concurent la Survivor România, a postat un anunț pe Instagram în care spune că își dorește foarte tare să lucreze cu o fată cu experiență într-un domeniu căutat de mulți.

Războinicul cere seriozitate de la fetele care vor să îi fie angajate. Tânărul a scris pe Instastory că domnișoarele care sunt interesate de postul pe care îl oferă sunt rugate să îi scrie în privat.

ADVERTISEMENT

Albert Oprea de la Survivor România face angajări

„Angajez fată cu experiență în domeniul vânzărilor. Dm me, please”, a scris Oprea pe Instagram fără să ofere prea multe detalii despre ce este vorba.

Niciodată nu a fost clar ce fel de business-uri învârte fostul concurent de la Survivor România. De fiecare dată când a vorbit despre afacerile sale, a spus că este deschis pentru mai multe domenii.

ADVERTISEMENT

Printre pasiunile sale se regăsesc sportul și actoria, însă lumea afacerilor a fost cea care l-a atras cel mai mult. Pentru a deveni un antreprenor de succes, a început chiar și studii universitare în administrarea afacerilor.

Visurile sale nu se limitează doar la a câștiga bine din propriile sale idei. La un moment dat, fostul concurent de la Survivor România a spus că ar fi pasionat inclusiv de politică.

ADVERTISEMENT

Bărbatul declarase în urmă cu ceva timp într-un interviu că și-ar dori foarte tare să devină nici mai mult, nici mai puțin decât președintele României.

Războinicul și-ar dori să fie președinte

„Vreau să ajung președinte, să schimb ceva în țara asta. Acesta este cel mai mare vis, unul care mă sperie. Aș schimba multe în educație, sănătate. Îmi dau seama că ceva nu merge și aș dori ca țara asta să fie pe un alt loc.

ADVERTISEMENT

Se poate mai bine. Suntem o nație de oameni muncitori. Se poate mai mult. Cred în mine. Cred că prin muncă și cinste se poate face ceva. Sunt o persoană foarte ambițioasă. Găsesc soluții pentru a ajunge unde doresc”, a declarat Albert Oprea pentru click.ro.

Oprea a fost unul dintre cei mai iubiți concurenți din cel de-al doilea sezon Survivor România. Tânărul a fost săptămâni la rând favoritul publicului, fiind foarte aproape de a ajunge în finală și a câștiga marele premiu, pus în joc de show-ul care a fost difuzat de Kanal D.

ADVERTISEMENT