Life

Albert și Maria, ipostaze intime la Survivor România. Cum au fost surprinși în timpul nopții

29.04.2021 | 23:45
Albert si Maria ipostaze intime la Survivor Romania Cum au fost surprinsi in timpul noptii
Albert și Maria, ipostaze intime la Survivor România. Cum au fost surprinși în timpul nopții. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Albert și Maria s-au apropiat foarte mult la „Survivor România”, la nici o lună de când tânăra de 20 de ani a intrat în competiție, cei doi fiind surprinși în ipostaze intime, lucru pe care l-au remarcat și colegii. 

În timpul nopții, cei doi au dormit îmbrățișați și s-au tachinat unul pe celălalt, exact ca doi îndrăgostiți. Faptul că împărtășesc aceleași opinii despre colegii lor i-a ajutat să se apropie și să se susțină unul pe celălalt.

ADVERTISEMENT

Albert și Maria au fost puși la zid de colegii lor pe motiv că nu sunt interesați de binele echipei și că sunt individualiști, mai ales că s-au bucurat de eliminarea lui Starlin.

Albert și Maria, ipostaze intime la Survivor România. Cum au fost surprinși în timpul nopții

Cei doi Războinici s-au apropiat destul de mult în ultimul timp, spre disperarea coechipierilor, care îi văd distanțați de restul echipei. Albert știe că Maria este singura care este de partea lui din întreaga echipă și este recunoscător pentru acest lucru.

ADVERTISEMENT

Tânărul i-a spus și că îi place cum a gestionat conflictele și tensiunile care au avut loc încă de la intrarea ei în competiția din Dominicană. Colegii lor au observat un detaliu în timp ce se odihneau, și anume că cei doi au dormit îmbrățișați.

„Ce faci, bărbată-miu?”, îl întreabă Maria pe colegul ei, mai în glumă, mai în serios. Albert i se adresează și el cu un apelativ care se folosește doar între doi îndrăgostiți și îi spune blondinei că i-a plăcut la ea că a putut să-și susțină întotdeauna punctul de vedere.

ADVERTISEMENT

„Te pup, iubi. Vino aici. Să știi că..uite nu ți-am zis până acum. Voiam să-ți zic, să nu crezi că ți-o zic doar așa, de caterincă, dar îmi place de tine. La modul că ai un punct de vedere, nu ți-a fost frică, că puteai fi și tu parte din turmă și să te pui… Tu ai venit lângă cine ai simți, cine e cel mai puțin ajutat, să zic așa”, a spus Războinicul.

Albert și Maria la Survivor România
Albert și Maria, ipostaze intime la Survivor România. Sursa foto: captură Kanal D

Maria a considerat că felul în care a fost tratat de colegi i s-a părut o nedreptate și a simțit nevoia să-i sară în ajutor.

ADVERTISEMENT

„Maria: Mi-a fost milă de ține. /Albert: Da? Ți-a fost milă?/ Maria: Nu neapărat. Mi se părea o nedreptate./ Albert: Dacă ți-a fost milă, chiar aș vrea să te duci de aici, nu vreau milă, nu vreau!/ Maria: Erai un pic neajutorat”, au mai spus cei doi.

Albert este cel mai votat concurent de la „Survivor România” și a ieșit deja de opt ori consecutiv favoritul publicului, lucru care i-a enervat pe colegii lui, care nu înțeleg de ce este atât de susținut.

ADVERTISEMENT