Life

Albert și Maria, noul cuplu de la Survivor România? Cum i-au prins colegii noaptea

28.04.2021 | 11:36
Albert si Maria noul cuplu de la Survivor Romania Cum iau prins colegii noaptea
Albert și Maria, noul cuplu de la Survivor România? Cum i-au prins colegii noaptea. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Albert și Maria de la Survivor România au devenit tot mai apropiați în ultima perioadă, concurenții din echipa Războinicilor fiind de părere că cei doi formează cel mai nou cuplu din Republica Dominicană. 

Participanții competiției sportive de la Kanal D au observat că cei doi colegi dorm noaptea lipiți unul de celălalt. Marius Crăciun a fost primul care a observat această apropiere neașteptată, lucru pe care nu l-a ascuns față de ceilalți.

ADVERTISEMENT

„Ba chiar uneori se țin în brațe sau dorm față-n față foarte apropiați”, a spus Marius de la Survivor România legat de ceea ce se întâmplă între Albert și Maria.

Albert și Maria de la Survivor România, tot mai apropiați. Sunt un cuplu?

„Mai este și frig, mai este și… Mna, asta este…”, a fost replica lui Albert când a fost întrebat despre apropierea dintre el și frumoasa concurentă de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Gestul celor doi nu a fost trecut cu vederea nici de Sindy, care este convinsă că Maria nu are deloc intenții bune în ceea ce-l privește pe Albert. Participanta din Republica Dominicană crede că tânăra doar se folosește de colegul lor de echipă.

„Maria, îl rănește pe Albert”, a declarat Sindy de la Survivor România.

Maria Chițu și Albert Oprea se simt excluși din echipa Războinicilor și nu este de mirare că s-au apropiat tot mai mult. Concurenții din tabără fac dezvăluiri incendiare despre cei doi, dar lor se pare că nu le pasă prea mult de acest aspect.

ADVERTISEMENT

Momentan nu se știe ce se întâmplă cu adevărat între ei, Albert declarând că îmbrățișările lor sunt doar pentru că le este extrem de frig noaptea. Rămâne de văzut care este situația dintre ei și dacă vor mai exista momente care să-i dea de gol.

Până atunci Faimoșii și Războinicii le dau întâlnire telespectatorilor zilele acestea. Fanii Survivor România pot afla mai multe amănunte despre relația celor doi concurenți, care sunt uniți după eliminarea lui Starlin.

ADVERTISEMENT