Life

Albert și Sorin, scandal uriaș la Survivor România. Schimb dur de replici: „Ești un nimic, un gunoi!”

23.04.2021 | 21:02
Albert si Sorin scandal urias la Survivor Romania Schimb dur de replici Esti un nimic un gunoi
ADVERTISEMENT

Albert și Sorin au avut un scandal uriaș la Survivor România chiar după Consiliul de Urgență din cauza unei greșeli pe care ar fi făcut-o favoritul publicului. Cei doi și-au spus replici acide unul altuia. 

Mai exact, Sorin i-a reproșat colegului său că a furat din mâncarea lui Sindy cât ea se afla la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Singura persoană care i-a ținut partea lui Albert a fost Maria, și ea certată cu unii dintre coechipieri.

ADVERTISEMENT

Albert a fost pus la zid de colegii lui după ce a ieșit a șaptea oară pe primul loc în preferințele publicului, însă performanțele lui pe traseu au scăzut considerabil, o posibilă cauză fiind tocmai conflitul cu Sorin, care durează de ceva timp.

Albert și Sorin, scandal uriaș la Survivor România. Schimb dur de replici: „Ești un nimic, un gunoi!”

„Sorin: Băi, ești sub orice critică, băi, băiatule, băi!/ Albert: Băi, imi găsești orice, ești cu ochii pe mine/ Sorin: Recunoaște că ai facut treaba asta (n.r. a furat din caserola lui Sindy)/ Albert: Băi. nene, dar ești bolnav la cap!

ADVERTISEMENT

Sorin: Ai facut treaba asta, da sau nu?/ Albert: Da, mai, am facut asa, si care e problema? Am vrut să văd dacă furi orezul/ Sorin: Ai vrut sa vezi daca fur zece secunde intre doua caserole, sa stii pe care ti-o iei tu?”, a început schimbul lor de replici.

Însă cearta nu s-a oprit aici, pentru că Sorin a răbufnit și l-a atacat dur pe coechipierul său.

ADVERTISEMENT
Survivor România
Albert și Sorin se ceartă la Survivor România. Sursa foto: captură Kanal D

 

Sorin: Vreau să arăt că ești un lacom, un fomist și singura ta luptă e cu foamea. Dacă nu te scoate publicul te scot eu. Tu nu știi cu cine vorbești, ești nebun la cap? Mi-e scârbă de oameni ca tine! 

De ce ai scos 2 caserole daca Sindy nu e aici? De ce ai pus tu la Sindy? Lasă acolo până vine Sindy. Ai dacut treaba asta asta cu caserola? Ești un neasumat, un copil. Băi nimicule care esti, sunt scârbit de gesturile tale. Băi nebunule, tu cu cine crezi că vorbești? Ești un gunoi, ai arătat mai devrme”, i-a reproșat Sorin lui Albert.

ADVERTISEMENT

Maria a fost alături de Albert, cei doi fiind separați de restul grupului. Blondina a observat că Sorin a fost foarte nervos în ultimul timp și că încearcă să-l taxeze pe Albert de fiecare dată. „Sorin a luat-o razna cu jocul ăsta, cum stă cu ochii pe tine…”, a spus aceasta.

ADVERTISEMENT