Life

Albertina Ionescu, pregătită de nuntă. Cu cine se căsătorește vedeta TV

Albertina Ionescu (40 de ani) s-a afișat la brațul partenerului de viață, un tânăr alături de care este extrem de fericită și cu are urmează să ajungă la altar.
15.06.2022 | 09:40
Albertina Ionescu pregatita de nunta Cu cine se casatoreste vedeta TV
Albertina Ionescu, gata să ajungă la altar. Cu cine se căsătorește prezentatoarea. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cunoscuta prezentatoare de la TVR este pregătită de nuntă după ce în ultima perioadă a fost discretă cu viața amoroasă. Iată că de doi ani se iubește cu un tânăr pe nume Constantin Opriș, care este mai mic decât ea.

Albertina Ionescu, gata să ajungă la altar. Cu cine se căsătorește prezentatoarea

Albertina Ionescu a făcut mai multe dezvăluiri despre viața sentimentală și partenerul de viață, care lucrează ca moderator de emisiuni de business. În prezent, Constantin Opriș are o rubrică de business la Prima TV și o emisiune la Profit News.

ADVERTISEMENT

Originar din Turnu Măgurele, iubitul brunetei a debutat ca reporter și a jucat fotbal. Vedeta și logodnicul au foarte multe lucruri în comun, formează un cuplu de aproape doi ani și deja locuiesc împreună. Acum au planuri de nuntă.

„Constantin este un gentleman adevărat, a creat un spațiu ideal pentru a se forma legătura dintre noi. Simplu nu i-a fost, însă acum îl apreciez pentru răbdare și consecvență.

ADVERTISEMENT

Maturitatea cu care întâmpină fiecare zi, umorul, inteligența, devotamentul, manierele și respectul sunt doar o parte dintre calitățile lui.

Când mă ține de mână, simt că pot realiza orice, că am o putere infinită de reușită și dezvoltare”, a spus Albertina Ionescu pentru elle.ro.

ADVERTISEMENT

Albertina Ionescu, aprecieri pentru iubitul ei, Constantin Opriș

Albertina Ionescu și Constantin Opriș se descoperă, învață și construiesc împreună, iar recent au acceptat provocarea să realizeze un pictorial. Cei doi sunt foarte îndrăgostiți, prezentatoarea având numai aprecieri pentru iubitul ei.

„Viața mi s-a schimbat mult în ultimul timp. Prioritățile sunt altele acum că suntem doi, iar timpul este foarte important pentru noi. Suntem amândoi pasionați de imagine, de informație… de jurnalism.

ADVERTISEMENT

Fiecare secundă este importantă pentru noi, nu avem timp pe care să-l risipim. Vorbim aceeași limbă acasă”, a scris vedeta TVR pe contul de Instagram, în dreptul unor imagini cu logodnicul ei.

Cei doi s-au cunoscut în cadrul unor evenimente mondene și au păstrat legătura în mediul virtual. De atunci sunt de nedespărțit și au planuri mari împreună.

ADVERTISEMENT