Fotbal intern

Alberto Cobrea, ofertat de CFR Cluj şi Craiova. Ce zice de FCSB. “Nu îmi pare rău!”

26.06.2018 | 15:34
Alberto Cobrea a fost ofertat de CFR Cluj şi CS Universitatea Craiova după ce s-a despărţit de FC Botoşani.

Alberto Cobrea a fost ofertat de CFR Cluj, CS Universitatea Craiova şi CSM Politehnica Iaşi, după ce şi-a reziliat contractul cu FC Botoşani! Portarul în vârstă de 27 de ani i-a cerut lui Valeriu Iftime să-l lase să plece, deşi mai avea contract încă un sezon cu formaţia FC Botoşani.

În momentul în care FCSB s-a despărţit de Florin Niţă, Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, i-a transmis lui Gigi Becali să-l transfere pe Alberto Cobrea şi era dispus să renunţe la serviciile lui pentru 1.000.000 de euro, dar latifundiarul din Pipera l-a luat pe Cristi Bălgrădean.

Ce zice Alberto Cobrea despre oferta de la CFR Cluj şi Craiova

Imediat după despărţirea de FC Botoşani, Alberto Cobrea a fost ofertat de CFR Cluj, CS Universitatea Craiova şi CSM Politehnica Iaşi, anunţă gsp. Oltenii sunt în căutarea unui portar, după ce au decis să renunţe la Nicolae Calancea şi Miodrag Mitrovic.

“Am o vacanţă prelungită, dar sper să nu se lungească foarte mult. Sunt gata de o nouă provocare, tocmai de asta am cerut rezilierea contractului. Le mulţumesc celor de la Botoşani pentru că m-au înţeles”, a spus Alberto Cobrea, conform sursei citate mai sus.

Alberto Cobrea în meciul de fotbal dintre FC Botoşani şi CS Universitatea Craiova, contând pentru semifinala retur a Cupei României, desfăşurat pe Stadionul Municipal
Alberto Cobrea şi-a reziliat contractul cu FC Botoşani, dar a fost ofertat de CS Universitatea Craiova, CFR Cluj şi CSM Politehnica Iaşi.

Oferta de la FCSB nu l-a impresionat pe Alberto Cobrea

Alberto Cobrea a vorbit şi despre interesul FCSB-ului pentru el, iar portarul în vârstă de 27 de ani susţine că nu regretă că n-a ajuns sub comanda lui Nicolae Dică la vicecampioana României şi a explicat de ce. “Cred că nu a fost momentul potrivit, indiferent că oferta a fost de la FCSB sau de la alt club. Eram căpitan la Botoşani şi nu era corect faţă de colegii mei să stau cu mintea în altă parte. Discuţiile cu FCSB au avut loc chiar în perioada cu meciuri foarte importante şi am considerat, din respect pentru familia creată la Botoşani, că trebuie să rămân concentrat pe acel proiect. Nu îmi pare rău absolut deloc. Acum sper să găsesc rapid o echipă unde să îmi găsesc motivaţia pentru a progresa”, a spus Cobrea.

33 de meciuri în sezonul 2017-2018

Alberto Cobrea a ajuns la FC Botoşani în luna ianuarie a anului 2017, iar contractul său cu formaţia antrenată de Costel Enache se termina în vara lui 2019. Cotat de site-urile de specialitate la 600.000 de euro, goalkeeperul în vârstă de 27 de ani a bifat 33 de partide în sezonul 2017-2018. Pe parcursul carierei, Cobrea a evoluat la echipe precum Udinese U19, CS Mioveni, Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti şi Dinamo Bucureşti.

600.000 de euro este cota lui Alberto Cobrea, conform transfermarkt.com