Fotbal intern

Alberto Cobrea, portarul propus la FCSB, şi-a reziliat contractul cu FC Botoşani

25.06.2018 | 10:50
Alberto Cobrea şi-a reziliat contractul cu FC Botoşani, după ce a fost propus la FCSB.

Alberto Cobrea, portarul propus la FCSB de Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botoşani, şi-a reziliat contractul cu echipa antrenată de Costel Enache. Deşi moldovenii i-au fixat un preţ de 1.000.000 de euro, fotbalistul în vârstă de 27 de ani a cerut să fie lăsat să plece.

Conform monitorulbt.ro, Alberto Cobrea a avut o discuţie cu oficialii clubului FC Botoşani, iar cele două părţi au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului. Portarul în vârstă de 27 de ani le-a cerut moldovenilor să fie lăsat să plece, motivând că nu mai poate juca sub presiune. Alberto Cobrea a intrat în conflict cu sporterii în sezonul trecut, iar oficialii echipei au acceptat cererea acestuia.

Alberto Cobrea a fost propus la FCSB, iar acum şi-a reziliat contractul cu FC Botoşani

“Eu îl vând pe Cobrea cu un milion de euro. Gigi, dacă tot vrea un portar, să-l ia pe Cobrea. El poate să-l înlocuiască pe Niţă. La mine a jucat mai bine decât Iliev. I-am avut pe amândoi şi ştiu ce spun. Acum nu l-aş da pe Cobrea, dar există anumite oferte de nerefuzat. Vrem, nu vrem, trebuie să recunoaştem că Steaua este motorul financiar al fotbalului românesc, spunea Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, în momentul în care Andrei Vlad a gafat în meciul disputat de FCSB cu Dinamo, scor 2-2.

Alberto Cobrea a jucat 90 de minute în meciul FC Botoşani - Voluntari.
Alberto Cobrea în meciul disputat de FC Botoşani cu FC Viitorul Constanţa.

Cotat de site-urile de specialitate la 600.000 de euro, Alberto Cobrea a ajuns la FC Botoşani la începutul anului 2018, iar contractul său cu gruparea finanţată de Valeriu Iftime se încheia pe 30 iunie 2019. Pe parcursul carierei, Cobrea a jucat la Udinese U19, CS Miovenio, Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti şi Dinamo Bucureşti.