ADVERTISEMENT
Carousel hot news

EXCLUSIV. Scandal monstru! Albin a plecat! “Eu l-am dat AFARĂ!”

UPDATE. Cosmin Contra a confirmat despărţirea de Juan Albin, dorind să sublinieze că el a fost cel care i-a cerut lui Adrian Mutu şi patronului Ionuţ Negoiţă să rezilieze contractul cu...
Autori: Alex Bradescu, Cristi Coste | 17.08.2017 | 00:06
EXCLUSIV. Scandal monstru! Albin a plecat!

UPDATE. Cosmin Contra a confirmat despărţirea de Juan Albin, dorind să sublinieze că el a fost cel care i-a cerut lui Adrian Mutu şi patronului Ionuţ Negoiţă să rezilieze contractul cu uruguayanul.

ADVERTISEMENT

Juan Albin acum două seri mi-a trimis mesaj că este obosit psihic, fizic, că nu dă randamentul maxim. Eu i-am dat mesaj să se liniştească şi că vorbim la antrenament. Nu a venit la antrenament şi am luat decizia să ne despărţim de el. În secunda 2 m-am întâlnit cu Adi Mutu şi i-am transmis decizia mea. Niciun jucător nu poate să fie deasupra unei echipe. L-am înţeles pe Juan Albin şi am decis cu Juan că e mai bine să ne despărţim. Dinamo nu pierde niciun ban după această plecare. Sunt motive pentru care el şi-a dorit să plece în Uruguay ca să fie alături de familia lui. E un jucător pe care eu mi l-am dorit, dar el nu este deasupra unei echipe ca Dinamo. Astea sunt lucrurile care s-au întâmplat. La Dinamo rămân jucători care îşi doresc performanţă”, a spus Contra.

UPDATE. Informaţia oferită EXCLUSIV noaptea trecută de FANATIK.RO este subiectul conferinţei de presă pe care antrenorul Cosmin Contra o va susţine în jurul orei 17:00.

ADVERTISEMENT

EXCLUSIV 16 august, ora 01:49. Problemele au început la FC Dinamo Bucureşti după ce formaţia pregătită de Cosmin Contra a început sezonul 2017-2018 foarte prost. FANATIK.RO a aflat că Juan Albin este la un pas de plecare din “Ştefan cel Mare”, deşi a fost adus cu foarte mare entuziasm în această vară de către oficialii lui Dinamo.

Conform informaţiilor FANATIK.RO, uruguayanul Juan Albin a  avut un scandal monstru cu Ionuţ Negoiţă, după ce finanţatorul din “Ştefan cel Mare” nu a ezitat să îşi arate nemulţumirea faţă de evoluţiile slabe ale mijlocaşului ofensiv în vârstă de  31 de ani.

ADVERTISEMENT

ALBIN DINAMO. DISCUŢII APRINSE ÎNTRE ALBIN ŞI NEGOIŢĂ


Cei doi au avut o întâlnire în cursul zilei de marţi, 15 august, iar fotbalistul a decis să plece. Negoiţă a acceptat să-i dea lui Albin un salariu lunar de 15.000 de euro, deşi plafonul salarial la Dinamo este mult mai mic şi a riscat să îşi pună ceilalţi jucători în cap, lucru care s-a şi întâmplat. După discuţia aprinsă dintre Juan Albin şi Ionuţ Negoiţă, oficialii lui FC Dinamo Bucureşti sunt foarte hotărâţi să-i rezilieze contractul uruguayanului, iar şansele sunt foarte mari ca între părţi să se producă în zilele următoare despărţirea.

ALBIN DINAMO. Busuladzic a plecat din cauza lui Albin

Mai mult, FANATIK.RO a aflat că despărţirea dintre FC Dinamo Bucureşti şi Azer Busuladzic are strânsă legătură cu Juan Albin. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani este unul dintre jucătorii care şi-au arătat nemulţumirea faţă de modul în care a fost tratat Juan Albin de către oficialii lui FC Dinamo Bucureşti, iar în cele din urmă a cerut rezilierea contractului cu formaţia din “Ştefan cel Mare” în urmă cu două zile – vezi detalii.

ADVERTISEMENT

ALBIN DINAMO. EXCLUSIV. Uruguayanul, scandal cu Negoita

Pentru FC Dinamo Bucureşti, Juan Albin a jucat în cinci meciuri şi nu a reuşit să înscrie niciun gol. Pe parcursul carierei, uruguayanul a mai jucat pentru Club Nacional, RCD Espanyol Barcelona, Petrolul Ploieşti şi Tiburones Rojos de Veracruz.

ADVERTISEMENT

1.000.000 de euro este cota lui Albin, conform transfermarkt

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!