EXCLUSIV. Scandal monstru! Albin a plecat! "Eu l-am dat AFARĂ!"

UPDATE. Cosmin Contra a confirmat despărţirea de Juan Albin, dorind să sublinieze că el a fost cel care i-a cerut lui Adrian Mutu şi patronului Ionuţ Negoiţă să rezilieze contractul cu uruguayanul.

"Juan Albin acum două seri mi-a trimis mesaj că este obosit psihic, fizic, că nu dă randamentul maxim. Eu i-am dat mesaj să se liniştească şi că vorbim la antrenament. Nu a venit la antrenament şi am luat decizia să ne despărţim de el. În secunda 2 m-am întâlnit cu Adi Mutu şi i-am transmis decizia mea. Niciun jucător nu poate să fie deasupra unei echipe. L-am înţeles pe Juan Albin şi am decis cu Juan că e mai bine să ne despărţim. Dinamo nu pierde niciun ban după această plecare. Sunt motive pentru care el şi-a dorit să plece în Uruguay ca să fie alături de familia lui. E un jucător pe care eu mi l-am dorit, dar el nu este deasupra unei echipe ca Dinamo. Astea sunt lucrurile care s-au întâmplat. La Dinamo rămân jucători care îşi doresc performanţă", a spus Contra.

UPDATE. Informaţia oferită EXCLUSIV noaptea trecută de FANATIK.RO este subiectul conferinţei de presă pe care antrenorul Cosmin Contra o va susţine în jurul orei 17:00.

EXCLUSIV 16 august, ora 01:49. Problemele au început la FC Dinamo Bucureşti după ce formaţia pregătită de Cosmin Contra a început sezonul 2017-2018 foarte prost. FANATIK.RO a aflat că Juan Albin este la un pas de plecare din "Ştefan cel Mare", deşi a fost adus cu foarte mare entuziasm în această vară de către oficialii lui Dinamo.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Conform informaţiilor FANATIK.RO, uruguayanul Juan Albin a  avut un scandal monstru cu Ionuţ Negoiţă, după ce finanţatorul din "Ştefan cel Mare" nu a ezitat să îşi arate nemulţumirea faţă de evoluţiile slabe ale mijlocaşului ofensiv în vârstă de  31 de ani.

ALBIN DINAMO. DISCUŢII APRINSE ÎNTRE ALBIN ŞI NEGOIŢĂ


Cei doi au avut o întâlnire în cursul zilei de marţi, 15 august, iar fotbalistul a decis să plece. Negoiţă a acceptat să-i dea lui Albin un salariu lunar de 15.000 de euro, deşi plafonul salarial la Dinamo este mult mai mic şi a riscat să îşi pună ceilalţi jucători în cap, lucru care s-a şi întâmplat. După discuţia aprinsă dintre Juan Albin şi Ionuţ Negoiţă, oficialii lui FC Dinamo Bucureşti sunt foarte hotărâţi să-i rezilieze contractul uruguayanului, iar şansele sunt foarte mari ca între părţi să se producă în zilele următoare despărţirea.

ALBIN DINAMO. Busuladzic a plecat din cauza lui Albin

Mai mult, FANATIK.RO a aflat că despărţirea dintre FC Dinamo Bucureşti şi Azer Busuladzic are strânsă legătură cu Juan Albin. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani este unul dintre jucătorii care şi-au arătat nemulţumirea faţă de modul în care a fost tratat Juan Albin de către oficialii lui FC Dinamo Bucureşti, iar în cele din urmă a cerut rezilierea contractului cu formaţia din "Ştefan cel Mare" în urmă cu două zile - vezi detalii.

ALBIN DINAMO. EXCLUSIV. Uruguayanul, scandal cu Negoita

Pentru FC Dinamo Bucureşti, Juan Albin a jucat în cinci meciuri şi nu a reuşit să înscrie niciun gol. Pe parcursul carierei, uruguayanul a mai jucat pentru Club Nacional, RCD Espanyol Barcelona, Petrolul Ploieşti şi Tiburones Rojos de Veracruz.

1.000.000 de euro este cota lui Albin, conform transfermarkt

viewscnt
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004