Life

Albumul de colecție 2024 de la Lidl. Cartonașele care i-au înnebunit pe români. Ce cumpărături trebuie să faci ca să le primești. Reacția unui utilizator TikTok: „Vrăjeală mai mare n-am văzut de la Lidl”

”Vrăjeala” prin care Lidl îi convinge pe fanii fotbalului să completeze un album de colecție. Cum poți intra aceștia mai repede în posesia tuturor cartonașelor.
30.05.2024 | 11:28
Albumul de colectie 2024 de la Lidl Cartonasele care iau innebunit pe romani Ce cumparaturi trebuie sa faci ca sa le primesti Reactia unui utilizator TikTok Vrajeala mai mare nam vazut de la Lidl
Albumul de colecție de la Lidl care a creat isterie în rândul iubitorilor de fotbal. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

De câteva săptămâni bune, Lidl a reușit să creeze isterie în rândul iubitorilor de fotbal. Supermarketul a lansat un album exclusiv care trebuie completat cu diverse cartonașe. Iată ce anume a stârnit nemulțumire în rândul clienților Lidl.

Album exclusiv de la Lidl trebuie completat cu 108 cartonașe

Lidl România a reușit să ajungă la inimile microbiștilor. Fanii Campionatului European de Fotbal UEFA 2024 au putut găsi la Lidl un album de colecție lansat cu ocazia acestui eveniment.

ADVERTISEMENT

Ca orice alt album, acesta trebuie completat cu diverse cartonașe. De data asta, protagoniștii cartonașelor sunt jucătorii echipelor care intră pe teren la UEFA 2024.

În posesia cartonașelor se intră foarte ușor. Clienții Lidl trebuie să facă cumpărături de minim 80 de lei pentru a primi cartonașe albastre. Însă, abia de acum urmează supărarea fanilor.

ADVERTISEMENT

Un utilizator TikTok a împărtășit cu toată lumea frustrarea pe care o are. Deși a înțeles mecanismul pe care îl aplică Lidl, i se pare că ceva nu funcționează așa cum trebuie.

Aceasta a explicat că trebuie să cumperi de minim 80 de lei pentru a primi câteva cartonașe albastre. Evident, nu sunt suficiente pentru a completa întregul album, așa că ai nevoie de și mai multe, ceea ce înseamnă alte cumpărături.

ADVERTISEMENT

Cum poți intra în posesia mai multor cartonașe cu fotbaliști fără să faci cumpărături

Ei bine, mai există o variantă prin care posesorii albumului de colecție pot primi cartonașe. Potrivit utilizatorului TikTok, oricine poate merge la Lidl să cumpere 40 de cartonașe cu 80 de lei.

În total, albumul de colecție trebuie completat cu 108 cartonașe. Utilizatorul TikTok nu a avut răbdare sa intre în posesia lor în urma cumpărăturilor, așa că a mers și le-a achiziționat direct.

ADVERTISEMENT

Tânărul le-a spus tuturor că un singur cartonaș costă 2 lei, iar el a decis să cumpere 200. Totuși, mai are o nemulțumire. În timp ce cartonașele roșii pot fi cumpărate, cele albastre se distribuie doar în urma cumpărăturilor de minim 80 de lei.

”Ce vrăjeală, să cumperi de 80 de lei mâncare sau ce ai tu nevoie și îți dă unul din ăsta, care e aceeași chestie cu ăsta roșu și ăsta costă 2 lei. De 80 de lei îți iei 40. Vrăjeală mai mare n-am văzut de la Lidl.”, a spus tânărul în online.

ADVERTISEMENT
Tags:
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită