Premier League

Alcool, femei şi droguri la o petrecere organizată în Paris de un star din Premier League

16.05.2020 | 16:53
Alcool femei si droguri la o petrecere organizata in Paris de un star din Premier League
ADVERTISEMENT

Un nou fotbalist din Premier League a încălcat regulile de izolare impuse din cauza pandemiei. El a reuşit asta în două ţări, Anglia şi Franţa, închiriind un restaurant şi un apartament pentru o petrecere în toată regula, de la care nu au lipsit alcoolul, drogurile și fetele. Acum este cercetat şi riscă sancţiuni majore.

Scandal în Premier League. Un star a petrecut cu băutură şi femei la Paris

Încă un caz de fotbalist din campionatul Angliei care ignoră total regulile de izolare, anunţă The Sun. Deşi numele jucătorului cu pricina nu a fost dezvăluit, se precizează clar că acesta a fost un transfer de marcă pentru clubul la care joacă şi că face parte din naţionala ţării sale, oricare ar fi aceea.

ADVERTISEMENT

S-au prezentat, însă, detaliile întregii aventuri. Totul a pornit cu o călătorie cu un avion privat din Anglia până la Paris. A urmat o petrecere  la un restaurant de pe Champs Elysee, în apropierea Arcului de Triumf, şi apoi toată gaşca s-a mutat într-un apartament închiriat din apropiere.

Martorii povestesc faptul că grupul era format din circa 15 persoane, printre care şi frumuseţi locale. Personalul restaurantului n-a lipsit, tequila, cocktailurile şi whisky-ul au curs în valuri, deşi în Franţa era total interzis, din cauza pandemiei.

ADVERTISEMENT

O petrecere fără fete nu se putea numi petrecere, aşa că mai multe domnişoare au fost chemate la locul cu pricina. Ele au venit la chemarea gazdei, şoferii taxiurilor fiind remuneraţi de amfitrion.

„Fetele au fost aduse în grabă la restaurantul pe care el în închiriase, cu tot cu personal pentru servire. Erau vreo 15 invitaţi. Au fost serviţi cu tequila şi Jack Daniel’s, într-o atmosfera zgomotoasă. Mare parte a grupului s-a mutat apoi într-un apartament închiriat, unde petrecerea a continuat şi lucrurile au scăpat de sub control“, spun martorii.

ADVERTISEMENT

S-a sugerat chiar şi faptul că un furnizor de droguri ar fi vizitat apartamentul cu pricina, dar nu se ştie dacă fotbalistul-vedetă s-a înfruptat din marfa omului. E cert, totuşi, că jucătorul nu a ezitat să devină… intim… cu una dintre domnişoare, chiar în liftul imobilului. Din câte se pare, a şi „marcat“.

În acest moment, starul a revenit la club şi se antrenează împreună cu echipa, în pregătirea pentru reluarea campionatului din Anglia. Va fi un adevărat cutremur în sânul formaţiei când totul va ieşi la iveală, mai ales că gruparea din care face parte a încercat să fie un sprijin pentru fanii săi în aceste vremuri ciudate şi grele de pandemie.

ADVERTISEMENT

Restaurantul unde s-a desfăşurat petrecerea a fost ulterior închis. Dar nu pentru ceea ce s-a petrecut, ci pentru că aşa impun măsurile luate de guvernul de la Paris. Oricum nu exista niciun semn al party-ului, ci doar un anunţ pe uşă… cu livrări de mâncare la domiciliu.

Pentru cei care cunosc zona foarte bine, s-au oferit şi detalii suplimentare despre poziţionarea apartamentului: la mică distanţă de Champ Elysee şi de Arcul de Triumf, într-o clădire care, la parter, are un restaurant de fast-food. În imobil mai sunt alte 6 firme, dar şi 3 apartamente de închiriat la ultimul etaj.

Nu e primul care nu respectă restricţiile

Fotbalistul riscă acum sancţiuni grave, mai ales că este investigat de autorităţile franceze. Dar nu a fost singurul caz notabil din Premier League. Demni de menţionat sunt şi Kyle Walker de la Manchester City – denumit CovIDIOTUL -, după ce a încălcat regulile de trei ori într-o singură zi şi Jack Grealish de la Aston Villa, care a avut accident de maşină în urma unei petreceri la 4 dimineaţa. Asta după ce îi ruga pe fani să stea acasă şi să respecte izolarea.

Şi Mourinho a dezamăgit pe toată lumea, când a ieşit în parc să-l antreneze pe Ndombele. Iar Aurier a fost criticat după ce el însuşi a postat un filmuleţ în care se vedea cum se antrenează alături de colegul Mousa Sissoko. De la Arsenal, oile negre au fost Nicolas Pepe, la o miuţă cu băieţii; Xhaka şi David Luiz, prin parc, şi Lacazette surprins la discuţii cu un valet auto.

ADVERTISEMENT