News

Alcool și manele într-un cimitir, în noaptea de Înviere! “Ce coronavirus bă, nu vă fie frică de poliţie”

19.04.2020 | 12:57
Alcool si manele intrun cimitir in noaptea de Inviere Ce coronavirus ba nu va fie frica de politie
ADVERTISEMENT

Alcool și manele într-un cimitir, în noaptea de Înviere! Aceasta a fost rețeta perfectă pentru mai mulți tineri din comuna Vizurești, județul Dâmbovița.

Alcool și manele într-un cimitir, în noaptea de Înviere!

Aceștia au plecat cu o boxă portabilă și un microfon la purtător, au dansat pe manele și au băut în noaptea de Înviere, pe străzi.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, petrecăreții au făcut o oprire și la cimitirul din sat. Fără să fie deloc interesați de restricțiile pe care autoritățile le-au impus, tinerii s-au dat în spectacol ore întregi.

Vizuresti petrecere in cimitir

DÂMBOVIȚAAȘA CEVA NU S-A MAI POMENIT!La miezul nopții, petrecere în cimitir cu manele la maximum! Poliția a intervenit și a pus la pământ toți petrecăreții!Amenzi record!Detalii,aici:https://www.mditv.ro/asa-ceva-nu-s-a-mai-vazut-paranghelie-de-zile-mari-la-vizuresti-in-dambovita-petrecaretii-au-trezit-tot-satul-cu-boxele-in-cimitir-distractia-s-a-terminat-pe-burta-iar-masa-si-dansul/

Posted by MDI TV on Saturday, April 18, 2020

“Ce coronavirus bă, nu vă fie frică de poliţie”

“Ce coronavirus ba, să danseze și morții. Așa-i la noi la Vizurești, la cimitir”, se aude la un moment dat, tânărul care filmează și transmite live pe o rețea de socializare isprava.

ADVERTISEMENT

Nu a mai durat mult însă și toți au ajuns în poziția “culcat pe burtă”. La fața locului și-a făcut apariția o mașină de poliție.

Agenții nu au ezitat și au început să dea amenzi în stânga și în dreapta. Paranghelia i-a costat scump pe petrecăreți. Fiecare trebuie să achite acum câte 20.000 de lei, conform Ordonanței Militare

ADVERTISEMENT

Nu a fost singura situație din noaptea de Înviere în care polițiștii au intervenit. Zeci de persoane din localitatea Munteni, judeţul Galaţi au fost amendate după ce au incendiat mai multe cauciuri în stradă şi au petrecut în jurul focului.

Și ai au transmis live grozăvia pe internet. Poliţiştii continuă acum cercetările pentru depistarea tuturor celor care au participat la această adunare.

ADVERTISEMENT

Incendiul a fost stins de un echipaj de pompieri solicitat la faţa locului, nefiind înregistrate pagube materiale.

ADVERTISEMENT
Tags: