News

ŞOCANT! Analizele IML: „Sunt UMANE! Aparţin unui om de TALIE MICĂ” Primele analize de la IML

31.07.2019 | 15:19
SOCANT Analizele IML Sunt UMANE Apartin unui om de TALIE MICA Primele analize de la IML

Oasele găsite în casa lui Gheorghe Dincă par a fi de natură umană, spun polițiștii. Astăzi este posibil să apară primele informații concrete despre resturile umane găsite în locuința mecanicului auto din Caracal. Informația este completată și de jurnalistul Marius Tucă, care susține că are informații certe că probele ADN sunt ale Alexandrei Măceșanu, iar confirmarea se va face cel mai probabil până vineri, poate chiar astăzi.


UPDATE ORA 15:00 Anunț oficial al IML. Conform Antena 3, oasele găsite în casa lui Gheorghe Dincă sunt umane și aparțin unei persoane cu talie mică, posibil copil. Urmează verificarea ADN-ului.


Oasele găsite în casa lui Gheorghe Dincă par a fi de natură umană

Geneticienii de la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici din Capitală au început analizarea probelor prelevate din casa criminalului din Caracal luni dimineață, pe 29 iulie. Polițiștii susțin că fragmentele osoase găsite în casa suspectului par a fi de natură umană. Este vorba despre oase extrem de mici, de câțiva centimetri, iar acestea vor fi curățate și analizate la laborator pentru a afla cui îi aparțin.

Jurnalistul Marius Tucă este și mai precis și spune că are surse din interiorul anchetei conform cărora probele ADN îi aparțin Alexandrei. „Din surse oficale anchetei, am informaţia că au fost luate probe preliminarii ADN din butoiul în care au fost găsite cenuşa, bijuteriile şi fragmente de oase, iar acestea corespund, din păcate, Alexandrei Măceşanu în proporţie de 99,99%”, a spus Tucă.

Un fost șef de crematoriu a declarat că arderea într-un butoi nu este posibilă. Sursa foto. a1.ro

Au fost luate probe ADN de la părinții fetei, conform procedurii

„De asemenea, au fost luate probe ADN de la părinţii Alexandrei şi probele prelevate corespund cu probele ADN identificate la faţa locului. Sigur că poate exista o contraexpertiză. Aceste rezultate vor fi făcute publice mâine, miercuri, 31 iulie”, a declarat ieri Marius Tucă, scrie mediafax.ro.

Jurnalistul a criticat și autoritățile și a spus că vorbim despre criminali în serie și nu despre un singur criminal. Totodată, gazetarul spune că trebuie să plătească toți cei care au avut o neglijență criminală în serviciu.