Life

Alec Baldwin, dat în judecată. Acuze grave la adresa actorului. “A ales să joace ruleta rusească”

Mamie Mitchell, supervizorul scenariului filmului Rust, a anunțat că îl va da în judecată pe Alec Baldwin și pe un alt producător. Potrivit acesteia, actorul putea evita tragedia, dar a decis să se joace cu arma.
18.11.2021 | 09:44
Alec Baldwin dat in judecata Acuze grave la adresa actorului A ales sa joace ruleta ruseasca
ADVERTISEMENT

Acuze grave la adresa lui Alec Baldwin, după ce actorul a ucis-o accidental pe Halyna Hutchins pe platourile de filmare.

Supervizorul scenariului filmului Rust, Mamie Mitchell, susține că actorul nu trebuia să tragă cu arma în scena pe care o filma.

ADVERTISEMENT

Mamie Mitchell a făcut mai multe declarații halucinante, în plus a anunțat că îl dă în judecată pe Alec Baldwin.

Alec Baldwin, dat în judecată. Acuze grave la adresa actorului. “A ales să joace ruleta rusească”

Alec Baldwin va ajunge cât de curând în fața judecătorilor. Mamie Mitchell, supervizorul scenariului filmului Rust, a anunțat că îl va da în judecată și a făcut mai multe declarații șocante. Aceasta s-a aflat foarte aproape de Halyna Hutchins în momentul accidentului și a fost prima persoană care a chemat ambulanța.

ADVERTISEMENT

Femeia a declarat că Baldwin știa că nu trebuia să aibă armă. Scena care se filma nu presupunea acest lucru. Totuși, actorul a decis să tragă, deși nimeni nu verificase arma.

“Alec Baldwin în mod intenționat, fără motiv sau scuză justă, a armat și a tras cu arma încărcată, deși scena care urma să fie filmată nu a cerut armarea și acționarea armei de foc.

ADVERTISEMENT

Baldwin a ales să joace ruleta rusească cu o armă încărcată fără să o verifice el sau armurierul. Baldwin nu se poate ascunde în spatele directorului adjunct pentru a încerca să se scuze de faptul că nu a verificat el însuși pistolul”, a declarat Mamie Mitchell într-o conferință de presă, potrivit Daily Mail.

“Retrăiesc împușcăturile din nou și din nou”

Femeia a mai spus că nici acum nu și-a revenit din șoc. Revede mereu imaginile cumplite. Mamie Mitchell s-a aflat la doar câțiva metri depărtare de Halyna Hutchins în momentul tragediei.

ADVERTISEMENT

“Această tragedie violentă mi-a luat bucuria vieții. Sunt deprimată și speriată. Nu voi uita niciodată ce s-a întâmplat. retrăiesc împușcăturile și sunetul armei din nou și din nou”, a mai spus aceasta.

Alec Baldwin și un alt producător nu sunt singurele persoane care vor ajunge la tribunal. Inculpați vor mai fi și companiile de producție, armurierul Hannah Gutierrez Reed, regizorul David Halls și alte câteva persoane.

Printre capetele de acuzare se numără provocarea deliberată de vătămări, provocarea intenționată de suferință emoțională și agresiune.

ADVERTISEMENT