Life

Alec Baldwin: “E o prostie!” Dezvăluiri despre condițiile din platoul de filmare în momentul accidentului fatal

Alec Baldwin a distribuit pe rețelele de socializare un comentariu al unei colege din echipa de producție. Aceasta susține că nu exista nicio problemă, iar condițiile de muncă nu erau nici nesigure și nici haotice.
03.11.2021 | 12:26
Alec Baldwin E o prostie Dezvaluiri despre conditiile din platoul de filmare in momentul accidentului fatal
ADVERTISEMENT

Alec Baldwin a decis să reposteze pe contul său de socializare un mesaj al unei colege. Terese Magpale Davis, care lucra pentru departamentul costume. Aceasta a scris că pe platoul de filmare nu existau probleme. Nu era haos, fiecare știa exact ce are de făcut, iar condițiile de muncă erau sigure.

Comentariul vine în contextul în care mai multe persoane au arătat cu degetul spre producătorii filmului.

ADVERTISEMENT

Șeriful din Santa Fe a declarat că el consideră că a existat o atitudine de delăsare mai ales în ceea ce privește siguranța pe platoul de filmare. Avocații armurierului responsabil de armele folosite au susținut același lucru.

Alec Baldwin: “E o prostie!” Dezvăluiri despre condițiile din platoul de filmare în momentul accidentului fatal

Terese Magpale Davis, care lucra pentru departamentul costume, a scris un comentariu în care a vorbit despre condițiile de lucru de pe platoul filmului Rust din New Mexico.

ADVERTISEMENT

Acesta susține că nu existau nereguli și toți cei implicați aveau mai multe ședințe zilnice în care discutau toate detaliile.  Declarațiile femeii contrazic totuși mărturiile altor colegi. Chiar înainte de tragedie, cameramanii au părăsit platoul în semn de protest, fiind nemulțumiți din cauza condițiilor de muncă.

Imediat comentariul lui Terese Magpale Davis a fost preluat de  Alec Baldwin.

“Povestea asta, cum că am fi fost surmenați și că lucram în condiții nesigure și haotice este o mare tâmpenie. niciodată nu lucram mai multe de 12,5 ore pe zi. M-am săturat de toată povestea.

ADVERTISEMENT

Sunt unii dintre cei mai adorabili și amabili producători cu care am lucrat. Temerile erau discutate și remediate. “, este o parte din comentariul lui  Terese Magpale Davis.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

Ce a declarat șeriful din Santa Fe

Adan Mendoza, șeriful din Santa Fe, are o altă opinie. Acesta a declarat că după părerea sa exista o atitudine de delăsare și nimeni nu era foarte interesat de condițiile de siguranță de pe platoul de filmare.

ADVERTISEMENT

Și avocații armurierului care era responsabil cu armele folosite la filmări arată cu degetul tot spre producători. Aceștia susțin că nu existau ședințe pe tema siguranței, dar ar mai fi existat și alte probleme.

Alec Baldwin a omorât-o pe Halyna Hurchins după ce a împușcat-o accidental pe data de 21 octombrie în timpul filmărilor pentru pelicula Rust. Compania de producție, Rust Media Productions, a anunțat că a angajat o echipă de avocați pentru a investiga incidentul. Alec Baldwin era unul dintre producătorii peliculei.

ADVERTISEMENT