News
notix pixel id

Alec Baldwin, prima reacție după ce a omorât accidental o femeie, la filmări. Ce a spus despre Halyna Hutchins

Celebrul actor Alec Baldwin a avut prima reacție după ce a împușcat accidental o femeie pe platourile de filmare, aceasta pierzându-și viața.
22.10.2021 | 20:29
Alec Baldwin, prima reacție după ce a omorât accidental o femeie, la filmări. Ce a spus despre Halyna Hutchins
Alec Baldwin, prima reacție după ce a omorât accidental o femeie în timpul filmărilor. Sursa foto: Deadline
ADVERTISEMENT

Actorul Alec Baldwin (68 ani) se declară distrus după tragedia pe care a produs-o în timp ce lua parte la filmările pentru westernul ”Rust”.

Alec Baldwin a mai precizat și că este șocat și trist din cauză că a tras accidental cu o armă de recuzită în Halyna Hutchins, director de imagine. Actorul a mărturisit, totodată, că este alături familiei Halynei Hutchins, într-un asemenea moment greu cu care se confruntă.

Alec Baldwin: ”Sunt distrus. Cooperez pe deplin cu poliția”

Starul de la Hollywood cooperează în continuare cu oamenii legii pentru a se stabili cu precizie cum a avut loc întreaga întâmplare care a uimit lumea filmului.

ADVERTISEMENT

”Sunt distrus. Nu există cuvinte care să arate cât de mari sunt șocul și tristețea care m-au copleșit după tragicul accident în urmă căruia a murit Halyna Hutchins, soție, mamă și o atât de apreciată colegă.

Cooperez pe deplin cu poliția pentru a determina modul în care s-a produs această tragedie și țin legătura cu soțul Halynei, oferindu-i sprijinul pentru el și familia sa.

ADVERTISEMENT

Inima mea este frântă, sunt alături de soțul ei, de fiul lor și de toți cei care au cunoscut-o și iubit-o pe Halyna”, a transmis Baldwin pe contul de Twitter.

Oamenii legii anchetează cazul

Poliția s-a autosesizat imediat în cazul acestei crime accidentale. Reamintim că pe lângă Halyna Hutchins a mai fost împușcat și Joel Souza, regizorul filmului. Din fericire, el a supraviețuit și acum se află la spital unde primește îngrijirile medicale necesare.

ADVERTISEMENT

”Biroul şerifului confirmă că doi oameni au fost împuşcaţi pe platoul filmului Rust. Halyna Hutchins, 42 de ani, director de imagine, şi Joel Souza, 48 de ani, regizor.

Au fost împuşcaţi când o armă de recuzită a fost descărcată de Alec Baldwin, 68 de ani, producător şi actor”, au transmis oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Totul a avut loc , mai exact, în New Mexico, SUA, într-o locație populară, Bonanza Creek Ranch. Aici se fac de mai mult timp filmări pentru diferite pelicule.

Momentan, nu au fost depuse acuzații împotriva actorului. Incidentul s-ar fi petrecut vineri, în jurul orei locale 13:50.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri